Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Un aruncator bun , o lanseta buna si un fir de 0,18 , constant 175-180m.Cristi Chiritoi scrie:Am inteles, nu ai schimba nimic. Poți sa-mi spui distanta maxima aruncata cu momitor ?
Sunt ferm convins ca asa "gandeste o lanseta de momitor" un ( hai sa-i zicem) pescar pentru care singura metoda ca pastura sa ramana pe momitor la aruncare , indiferent de forta de aruncare, este aditivarea cu ciment.Oprea Marian scrie:O lanseta gandita pentru momitor e o lanseta cu actiune progresiv rapida si cu test de curbura ceva mai mare. Daca ar fi rapida (a se citi rigida), ar necesita mai mult efort depus din partea pescarului pentru incarcare optima si ai risca sa iti cada pastura de pe momitor (asta daca nu folosesti cimentul ca aditiv).
"Prin definitie..."Oprea Marian scrie:Lansetele SUNT specializate. Prin definitie, lanseta pentru distanta e rapida, cea pentru nadire e progresiva, iar pentru pescuitul marginal ideal este sa folosim o lanseta semi parabolica.
Nu am avut experiente de a ma spala pe dinti cu ce-mi pica in mana, ca sa pot face comparatia cu lansetele, asa ca aici sunt nevoit sa te cred pe cuvant.Oprea Marian scrie:Daca te speli pe dinti cu ce iti pica in mana, poti sa nici nu ti cont daca e pasta de dinti sau altcevaCam asa e si cu lansetele.
Diferenta intre voie e de cativa ani buni de tot. Ce facea Dan acum vreo 7 8 ani ai inceput si tu sa faci acum... Marea diferenta intre voi e ca Dan nu stergea parerile sau comentariile negative la adresa produselor proprii. Pe aceasta tema, tu ai un mare minus.Oprea Marian scrie:Dan, traim pe planete diferite, e clarFir intins in sezonul 2016!