Cine are aceasta lanseta si poate sa spuna mai multe despre ea?
Care este greutatea optima de incarcare, cu plumb de cate grame?
Va multumesc,
Lanseta Shimano Tribal Velocity cu inel de plecare de 50mm o lanseta remarcabila construita pe unul din cele mai subtiri blankuri.
Pentru a mari puterea aestui blank a fost intarit cu fibre de carbon 3k.
Varianta de 3.90m este lanseta perfecta pentru pescarii ce vor dori sa atinga distante lungi in lansare.
Lungime: 3,96 m (203cm transport)
Putere: 3.5lb/160gr
Segmente: 2
Mandrina DPS Slim
Levier acoperit cu Shrink Tube pentru a spori aderenta
Clip pentru fir
Greutate: 431
6 inele/ Ti-Lite Hardlite antirasucire
Material: XT60
am pescuit cu ele acum cateva saptamani la moara vlasiei si am fost impresionat...sunt f misto si la aruncare si in dril, dar parerea mea este ca se incarca perfect cu plumb de 130 gr.
Eu sunt curios de o diferenta intre Velocity si Beastmaster.
Eu am beastmaster si le folosesc cu plumbi de 110-120gr. Recunosc ca nu am incercat pana acum cu plumbi de 130gr.
Sunt curios daca Velocity e mai rigida decat Beastmaster. Le-am vazut in magazin si sunt mult mai subtiri, m-as mira sa fie mai rigide.
Am facut cateva aruncari cu ambele modele chiar daca la ceva distanta de timp unele de altele.
Personal BeastMasterul mi s-a parut mai rigid. Am reusit insa sa arunc mai bine cu Velocity decat cu Beasturile si asta fara sa ma fortez.
La ambele am aruncat cu plumb de 120.
blanku a fost intarit cu fibre de carbon 3k , e normal sa fie mai rigida ca best master.... Eu le am pus in magazin una langa alta si am tras de varful lansetei prima care sa indoit a fost Best master .. Am si pescuit cu Best master acum am velocity merita fiecare banut