lansete buget max- 300 lei.

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Burciu Lucian

Re: lansete buget max- 300 lei.

Mesaj de Burciu Lucian »

Ma poate lamuri cineva daca e ok pt mulineta Energo team extreme longcast 11000 sa iau o lanseta de la fox warrior s ? chiar daca are inelul de 40 ? Sau mai bine genesis extreme ? help pls:D

Neamtul
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Neamtul »

Unde ai gasit pe stoc Warrior S ? Vreau sa-mi cumpar si eu.

Florin Vasii

Mesaj de Florin Vasii »

ce insemna reclama domne...
Daca ma apuc acum sa laud Cormoran Eliminator ale mele se vor duce cativa sa le cumpere...
Cel mai bine, din punctul meu de vedere, ar fi sa le testam si daca Dan Mitranescu ne ofera posibilitatea eu sigur voi profita de ea!
Sper sa mai apara magazine cu astfel de oferte si pentru alte scule....

Just Fish

Mesaj de Just Fish »

Fiind vorba de lansete parabolice pot sa spun si eu ca am avut si leam dat parintilor mei lansete CARPEXPERT SLIM ,de 3,6 m si 3lb . :wink: pot sa zic cand leam vazut prima data si eu pescuit cu ele ,lumea ma intreba daca nu se rup :mrgreen: . Am avut ocazia si am prins un cteno de vreo 16 kg si pot sa zic ca senzatia care am avuto a fost de nedescris ,zici ca aveam un feeder in mana si nu am avut nici un fel de problema numai timpul deal scoate la mal (circa 20-30min) :mrgreen:
Dar acuma fiecare are gusturile lui , din punctul meu de vedere este ca nu poate sa imi zica mie un prieten ,2,3 sau toata lumea sa imi iau o lanseta anume ca e cea mai tare :mrgreen: .Cel mai bine e sa te duci frumusel cand ai timp liber sa pui mana pe fiecare dintre cele enumerate de tine si sa iti dai cu parerea singur .Cel mai bine e cum a zis si Dan Mitranescu ,te poti duce sa testezi o lanseta doua si sati faci parere .Metoda asta de testare din punctul meu de vedere trebuie sa existe la majoritatea magazinelor " pui banu pe masa si dai cu ea " nu iti place o dai inapoi si te uiti dupa alceva .si ETC :wink:
Anton Adrian
CCC Club Crap Corbu
Campion National 2017
Vicecampion Mondial 2017

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Florin Vasii scrie:ce insemna reclama domne...
Daca ma apuc acum sa laud Cormoran Eliminator ale mele se vor duce cativa sa le cumpere...
Cel mai bine, din punctul meu de vedere, ar fi sa le testam si daca Dan Mitranescu ne ofera posibilitatea eu sigur voi profita de ea!
Nu e chiar asa. Eu am avut destule bete in trecut printre care si cateva Fox-uri. Nu ma iau dupa unu sau altu.
Degeaba Dan Mitranescu imi ofera posibilitatea sa testez bete daca: 1-nu sunt din Bucuresti si 2-nu are bete Fox ! :)
Dupa ce am pus mana pe diverse bete de la Fox, printre care si cateva modele Warrior din generatii diferite, sunt gata sa risc si sa cumpar Warrior S fara sa le testez. :)

Just Fish

Mesaj de Just Fish »

Neamtul scrie:
Florin Vasii scrie:ce insemna reclama domne...
Nu e chiar asa. Eu am avut destule bete in trecut printre care si cateva Fox-uri. Nu ma iau dupa unu sau altu.
Degeaba Dan Mitranescu imi ofera posibilitatea sa testez bete daca: 1-nu sunt din Bucuresti si 2-nu are bete Fox ! :)
Dupa ce am pus mana pe diverse bete de la Fox, printre care si cateva modele Warrior din generatii diferite, sunt gata sa risc si sa cumpar Warrior S fara sa le testez. :)

Dar daca ori ce magazin ar oferi posibilitatea de testare cu siguranta te vei duce si vei testa . :wink:
Anton Adrian
CCC Club Crap Corbu
Campion National 2017
Vicecampion Mondial 2017

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Normal ! :)

alinhulea

Mesaj de alinhulea »

andrei0001 scrie:Ma bate gandu sa imi schimb lansetele mtx8, 3 seg, 3.5 lb cu unele din 2 bucati tot 3.5 lb, 3.6m.
.....
Nu ma intereseaza SH. Vreau ca lanseta sa nu fie foarte rigida, sa pot trage cu ea si un crap de 10 kg dar sa simt si un mic ciortan, nu sa il aduc ca pe caras la mal....
Uite aici ceva care ar putea sa te ajute:
http://www.anglersmail.co.uk/tackle/rod ... st-curves/

Dar decat sa te mai chinui sa cauti iti recomand direct Cormoran Carp Eliminator.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

alinhulea scrie:
Uite aici ceva care ar putea sa te ajute:
http://www.anglersmail.co.uk/tackle/rod ... st-curves/
De mentionat ca articolul era relevant actunci cand a fost publicat...adica acum 3 ani ! Unele bete, sub forma si pretul de atunci, nu mai sunt si acum pe piata !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

bradlly

Mesaj de bradlly »

Intrebare pentru Dan Mitranescu : care dintre modelele MTX, de 3,6 m, 2 buc., se preteaza cel mai bine la pescuit pe Dunare ?
APS Bucuresti
Alexandru Brad

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”