Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu e chiar asa. Eu am avut destule bete in trecut printre care si cateva Fox-uri. Nu ma iau dupa unu sau altu.Florin Vasii scrie:ce insemna reclama domne...
Daca ma apuc acum sa laud Cormoran Eliminator ale mele se vor duce cativa sa le cumpere...
Cel mai bine, din punctul meu de vedere, ar fi sa le testam si daca Dan Mitranescu ne ofera posibilitatea eu sigur voi profita de ea!
Sper sa mai apara magazine cu astfel de oferte si pentru alte scule....
Neamtul scrie:Nu e chiar asa. Eu am avut destule bete in trecut printre care si cateva Fox-uri. Nu ma iau dupa unu sau altu.Florin Vasii scrie:ce insemna reclama domne...
Daca ma apuc acum sa laud Cormoran Eliminator ale mele se vor duce cativa sa le cumpere...
Cel mai bine, din punctul meu de vedere, ar fi sa le testam si daca Dan Mitranescu ne ofera posibilitatea eu sigur voi profita de ea!
Sper sa mai apara magazine cu astfel de oferte si pentru alte scule....
Degeaba Dan Mitranescu imi ofera posibilitatea sa testez bete daca: 1-nu sunt din Bucuresti si 2-nu are bete Fox !![]()
Dupa ce am pus mana pe diverse bete de la Fox, printre care si cateva modele Warrior din generatii diferite, sunt gata sa risc si sa cumpar Warrior S fara sa le testez.
Uite aici ceva care ar putea sa te ajute:andrei0001 scrie:Ma bate gandu sa imi schimb lansetele mtx8, 3 seg, 3.5 lb cu unele din 2 bucati tot 3.5 lb, 3.6m.
.....
Nu ma intereseaza SH. Vreau ca lanseta sa nu fie foarte rigida, sa pot trage cu ea si un crap de 10 kg dar sa simt si un mic ciortan, nu sa il aduc ca pe caras la mal....
De mentionat ca articolul era relevant actunci cand a fost publicat...adica acum 3 ani ! Unele bete, sub forma si pretul de atunci, nu mai sunt si acum pe piata !alinhulea scrie:
Uite aici ceva care ar putea sa te ajute:
http://www.anglersmail.co.uk/tackle/rod ... st-curves/