Lansete bune, parabolice, 3.60 din 3 buc? Help? :)

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Daaaaan
Puncte: 0

Lansete bune, parabolice, 3.60 din 3 buc? Help? :)

Mesaj de Daaaaan »

Salut

Stiu ca s-a mai discutat, dar omul cauta intr-un alt buget decat al meu - 200 lei parca.

Asa ca...va rog sa ma ajutati cu niste modele de lansete din 3 bucati, 3.60, moi (parabolice)...pentru crapi mai mici si drill-uri mai interesante. Buget max. 400 lei / buc. (500 daca nu afla consoarta) :)

Motivul pentru care insist pe betele din 3 tronsane este transportul...si nu am cum sa fac sa incapa daca sunt din 2, oricat mi-ar placea.

Momentan am niste bete Okuma Epix V2, 3.60 din 3 buc. (cu Shimano XSC) dar nu se apropie de actiunea parabolica pe care mi-as dori-o...Oare mulinetele mele le-as putea folosi pe noile bete?..ca altfel sar din buget cam mult.

Multumesc!

Zsolt1980
Veteran

Re: Lansete bune, parabolice, 3.60 din 3 buc? Help? :)

Mesaj de Zsolt1980 »

Prologic C1 3,6m, 3 lbs din 3 buc. Eu mi-am luat doua, inca nu le-am pescuit dar par destul de parabolice. Ti-am trimis si mesaj privat. Vad ca si tu esti clujean, daca vrei ma poti suna si ne intalnim undeva sa vezi lansetele, poate-ti plac. Telefon 0740070726.

andrei_h

Mesaj de andrei_h »

Dacă nu ai nevoie de lansat la distanță cred ca ți s-ar potrivi mai bine niște lansete de tip stalker. La nivel de lansete moi, parabolice pot sa recomand lansetele Chub. Sunt demențiale in drill. Dai o Căutare pe site-urile din Anglia după lansete de 9-10 ft și 2,5-3 lbs.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

http://www.totalfishing.ro/lanseta-chub ... 58238.html
Super lanseta. O am, am prins de la platici si ciortani pana la teni..decenti si n-am avut nicio problema.
Nu stiu ce mulinete ai dar unele de 10.000 sau 14.000 imi par cam mari.
Eu am mulineta asta pe lanseta:
http://www.totalfishing.ro/mulineta-shi ... 39785.html

Daaaaan

Mesaj de Daaaaan »

Lansetele tip stalker merg si la ciortani / crapi pana în 6-7kg? Știam ca sunt pentru somn, pescuit pe rau...etc. dar e foarte probabil să ma înșel eu.

Blancul e subțire la Chub? E diferența mare intre lansetele din 3 buc si cele din 2 buc din pct de vedere al elasticității?

Momentan am 4 mulinete Shimano Ultegra XSC 10000...
Ultima oară modificat Dum Feb 12, 2017 14:52 de către Daaaaan, modificat 1 dată în total.

Daaaaan

Mesaj de Daaaaan »

@Zsolt... Încerc să te sun săptămâna ce vine să le vad. Prologic-urile tale sunt cele care le au si la Arrow în Gheorgheni?

Zsolt1980
Veteran

Mesaj de Zsolt1980 »

Daaaaan scrie:@Zsolt... Încerc să te sun săptămâna ce vine să le vad. Prologic-urile tale sunt cele care le au si la Arrow în Gheorgheni?
Ok, poti sa ma suni linistit. Sincer nu stiu, m-am uitat la un moment dat si la Arrow, dar cred ca acelea erau modelul XG si nu-mi dau seama care e diferenta intre ele, ca asa la prima vedere nu-mi pare cu nimic diferita fata de ale mele.

Zsolt1980
Veteran

Mesaj de Zsolt1980 »

Diferenta intre ce am eu si cele de la Arrow e puterea. A mele sunt de 3lbs iar cele de la Arrow, modelul XG sunt de 3,5lbs, adica mai puternice.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Salut,

Eu unul am avut ocazia sa pescuiesc cu lansetele Prologic C1 3,5/2 segmente, mie unul mi se par niste lansete mult prea moi. Din pacate nu ma inteleg cu ele atunci cand trebuie sa lansez, dar in drill sunt foarte placute.

Si din aceasta cauza iti recomand tot un model C1, doar ca varianta de 3lb / 3 segmente :D
http://www.totalfishing.ro/lanseta-prol ... 60156.html

Poti lua in seama si recomandarea lui Albert, cu acel model Chub :wink: .. doar ca de preferat ar fii sa pui pe ele o varianta de 5500
http://www.totalfishing.ro/lanseta-chub ... 58238.html

Daaaaan

Mesaj de Daaaaan »

Multumesc pentru recomandările anterioare! :)

Ce părere aveti de diferența de pret intre ele? Se justifica? E aproape 200 lei...

Am găsit si Sonik SK3...dar cam sare din buget destul de binișor...si nici despre ele nu știu mare lucru. Eventual are rost să le iau in considerare dacă găsesc SH?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”