lansete crap 3m

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Claudiu Garlea
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: lansete crap 3m

Mesaj de Claudiu Garlea »

Fata de lansetele enumerate de dumneavoastra, clar Daiwa Black Widow se merita. Insa daca v-ati reorienta catre lansete din 2 segmente de 3,60m, avand o gama mai variata, ati avea mai multe variante :wink:

De exemplu, Cormoran Pro Carp AKX s-ar incadra si in bugetul dumneavoastra

Lanseta Cormoran Pro Carp AKX 3,60m 3,5lb
http://www.totalfishing.ro/lanseta-corm ... -9388.html

Acestea le puteti echipa cu Okuma Axeon VII 60 sau Okuma Longbow 65:

http://www.totalfishing.ro/mulineta-oku ... -5212.html

http://www.totalfishing.ro/mulineta-oku ... 13595.html

cosmin25

Mesaj de cosmin25 »

Claudiu Garlea scrie:Fata de lansetele enumerate de dumneavoastra, clar Daiwa Black Widow se merita. Insa daca v-ati reorienta catre lansete din 2 segmente de 3,60m, avand o gama mai variata, ati avea mai multe variante :wink:

Acestea le puteti echipa cu Okuma Axeon VII 60 sau Okuma Longbow 65:

http://www.totalfishing.ro/mulineta-oku ... -5212.html

http://www.totalfishing.ro/mulineta-oku ... 13595.html
Salutare,
Axeon v2 60 este de mult in vizorul meu:))) deci ca mulinetă pot rămâne la ea.
Bun, ca da închidem bucla : ce lansete aleg sa echipez cu aceste okuma???? 250 RON pe bucata 3 sau 2 tronsoane pana la urma pot sa le bag in mașina.
Cred ca de 3.6 ar fi mai omenești, ținând cont ca nu am aruncat cu așa ceva pana acuma
Săptămana viitoare vreau sa dau o fuga pana la București sa le iau k deja se intra in sezon:))))
Mersi de retur

Cristian B

Mesaj de Cristian B »

Claudiu Garlea scrie:Fata de lansetele enumerate de dumneavoastra, clar Daiwa Black Widow se merita. Insa daca v-ati reorienta catre lansete din 2 segmente de 3,60m, avand o gama mai variata, ati avea mai multe variante :wink:

Lanseta Cormoran Pro Carp AKX New 3,6m s-ar putea comanda si in varianta de 3lbs?
Am gasit in catalogul Cormoran pe 2016 2 modele, de 3lbs si 3.5lbs.
Este vorba despre aceasta lanseta:

Imagine

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Salut.
In legatura cu Caperlan Xtrem9 travel 3m. Desi nu discutam despre un nume renumit in pescuitul la crap, seria asta de lansete sa stii ca m-a impresionat. Eu sunt fan al lansetelor tari. Din punctul meu de vedere, sa fie cat mai rigida, usoara Iar actiunea cat mai rapida :D
Are 3lbs, ceea ce la o lungime de 3m este destul de mult. Cred ca daca folosesti plumb de 70g, atingi cu usurinta 100m. Are o actiune destul de ciudata, m-as risca sa spun ca este progresiv rapida, sau semi-rapida. Undeva spre varf. Ce-mi place la aceasta lanseta, este faptul ca nu "balangane" dupa lansare, cum face Daiwa Black Widow 3lbs (ca tot o ridica cineva in slavi mai sus).
Dar nu iti recomand sa pui Adonis pe ea. Este prea mare mulineta. Iti recomand o mulineta cu tamburul de 50. Okuma LB 60, Shimano 5500. Ceva in jurul a 500grame. Cel putin dupa gusturile mele. La urma urmei, tu poti sa-ti pui pe ea si o PENN 850

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Cristian B scrie:
Lanseta Cormoran Pro Carp AKX New 3,6m s-ar putea comanda si in varianta de 3lbs?
Am gasit in catalogul Cormoran pe 2016 2 modele, de 3lbs si 3.5lbs.
Este vorba despre aceasta lanseta:

Buna ziua,

Am rugamintea de a trimite un mail pe magazin@totalfishing.ro cu modelul (codul produsului) din catalogul Daiwa Cormoran. O sa trimitem si noi mailul furnizorului, pentru a afla toate detaliile legate de acest produs.

cosmin25

Mesaj de cosmin25 »

Alin Galbenu scrie:Salut.
In legatura cu Caperlan Xtrem9 travel 3m. Desi nu discutam despre un nume renumit in pescuitul la crap, seria asta de lansete sa stii ca m-a impresionat. Eu sunt fan al lansetelor tari. Din punctul meu de vedere, sa fie cat mai rigida, usoara Iar actiunea cat mai rapida :D
Are 3lbs, ceea ce la o lungime de 3m este destul de mult. Cred ca daca folosesti plumb de 70g, atingi cu usurinta 100m. Are o actiune destul de ciudata, m-as risca sa spun ca este progresiv rapida, sau semi-rapida. Undeva spre varf. Ce-mi place la aceasta lanseta, este faptul ca nu "balangane" dupa lansare, cum face Daiwa Black Widow 3lbs (ca tot o ridica cineva in slavi mai sus).
Dar nu iti recomand sa pui Adonis pe ea. Este prea mare mulineta. Iti recomand o mulineta cu tamburul de 50. Okuma LB 60, Shimano 5500. Ceva in jurul a 500grame. Cel putin dupa gusturile mele. La urma urmei, tu poti sa-ti pui pe ea si o PENN 850
Salutare,
O sa ramân la aceste lansete. Pentru stilul de pescuit practicat de mine si avantajul major al transportului vor fi ideale.
Colegul care mi a dat feedback are dreptate cu greutatea cam mare a adonisului. As lua ultegra 5500, însă costa ceva cam mult.
Colegul mai se sus mi a recomandat lb60 ok ca pret. M-a gândeam la 4 axeon v2 60? Ce credeți? Si apropo sa iau un set de 4 sau 3 buc vor fi suficiente pentru a pescui?
Multumesc

cosmin25

Mesaj de cosmin25 »

cosmin25 scrie:
Alin Galbenu scrie:Salut.
Salutare,
O sa ramân la aceste lansete. Pentru stilul de pescuit practicat de mine si avantajul major al transportului vor fi ideale.
Colegul care mi a dat feedback are dreptate cu greutatea cam mare a adonisului. As lua ultegra 5500, însă costa ceva cam mult.
Colegul mai se sus mi a recomandat lb60 ok ca pret. M-a gândeam la 4 axeon v2 60? Pare-se ca Su 595 gr....Ce credeți? Si apropo sa iau un set de 4 sau 3 buc vor fi suficiente pentru a pescui?
Multumesc
Am uitat sa precizez k bugetul pentru mulinete ar fi undeva la 300 de ron. Daca găsim mai ieftine nu e rău:))))

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Iti recomandasem LB pentru ca este mai ieftina, si foarte practica. Acum daca tu vrei Axeon, nu te poate opri nimeni :))

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”