lansete de crap

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Adrian B
Puncte: 0

lansete de crap

Mesaj de Adrian B »

Salutare!
Am nevoie de parerea dumneavoastra, a celor cu oarece experienta si cunoscatori. Am mai cerut parerea dvs. si am primit sfaturi bune. La fel sper sa se intample si de data aceasta. Asadar:

Ce parere aveti despre "blade" de la PRO WESS 13' SI 3,5 LBS? Am inteles ca este firma sora a celor de la SERT. Asa este?

Este o alegere buna la 370 ron?

Observ, aici pe forum... discutii despre doua marci interesante, dar despre care va marturisesc ca nu stiu mai nimic: fox si nash? Care este tara de origine a acestor marci? Au cei de la fox sau nash lansete de crap de 13' si 3,5 lbs bune...in limita a 370 - 400 ron? sau...dvs ce ati achizitiona cu acest buget pt o lanseta? sper sa nu pastrati secretul numai pt dvs:)
Multumesc!

florin-v

Mesaj de florin-v »

Shimano, shimano si iara shimano
" NU MARI, DA RARI "

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Sert, JRC, Venture, Century, Harrison... mai vrei? :wink:
Legio - Patria Nostra !

GoldFish-Team

Mesaj de GoldFish-Team »

Harrison este NUMARUL 1.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Betele de la Shimano poti sa le uiti, nu ti le-as recomanda nici daca ar fi singurele bete de pe pamant. Nu mai sunt ce erau inainte, am avut multe probleme cu lansetele aflate in garantie ! La fel as putea spune si despre Nash, platesti doar numele.
Firma Sert are un raport calitate -pret imbatabil, lucru dovedit in timp de calitatea lansetelor.Prowess este divizia specializata pe crap a celor de la Sert, deci poti avea mare incredere in ele.
Generic vorbind, la gama top firma Harrison nu cred ca are concurent serios pe piata, poate doar pe cei de la Venture dar care lucreaza tot pe blankuri Harrison ! :P
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Vreau si eu sa intreb ceva legat de alegerea unor lansete de crap. Exista vreo legatura(indispensabila) intre fizicul pescarului si actiunea,lungimea si greutatea lansetei ? Daca iau una in mana si-mi place ca e usoara,scurta si moale dar pe balta constat ca nu arunc destul cu ea se cheama ca am facut o alegere gresita s-au ca am gusturi aiurea ? Eu am 1,78 m si 92 kg ,am nevoie de un bat de 3.9m ori mi-ar fi de ajuns 3.6m ?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Trebuie sa mentionez ca ideea cu batul scurt,moale si usor era intamplatoare. In principiu agreez mai tare un bat mai lung si mai puternic ,dar findca am pescuit doar la Dunare cu bete de 3m (considerate lungi de ceilelti pescari !) nu prea am idee cum sa aleg o lanseta de crap. La un moment dat am citit pe undeva ca si statura conteaza si de aceea am indraznit a intreba cele de mai sus. Va multumesc anticipat ! Tuturor Fir Intins !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@gor

Tinand cont ca avem cam accelasi fizic, ti-as recomnda cam accelasi lucru cu care pescuiesc eu si ma descurc de minune ! 3.90 m, 3.5 lbs, actiune de varf. Si mai conteaza stilul...in aruncare, dar nu pot sa :wink: ti-l descriu aici.... Iar greutatea si finetea unui bat sunt legate direct de tipul de carbon, ceea ce influenteaza si pretul produsului !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”