lansete de rezerva!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
dorum

lansete de rezerva!

Mesaj de dorum »

am niste mtx-uri punetrnice de 4 lb,grele dar foarte puternice pt pescuit "heavy" ,pesti mai mari si la distante mari.problema este ca mi-asi lua niste lansete mai moi si mai usoare pt pescuitul la distanta mai mica si pt placerea drilului.ma gnadeam la niste daiwa black window,jrc defender sau shimano alvio......nu vreau niste lansete scumpe pt ca nu prea am banuti in perioada asta :D .mentionez ca anul asta am abonament la tancabesti,acolo voi folosii lansetele,daca conteaza lucrul asta.....astept parerile voastre.multumesc!!!

clinci
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: lansete de rezerva!

Mesaj de clinci »

dorum scrie:am niste mtx-uri punetrnice de 4 lb,grele dar foarte puternice pt pescuit "heavy" ,pesti mai mari si la distante mari.problema este ca mi-asi lua niste lansete mai moi si mai usoare pt pescuitul la distanta mai mica si pt placerea drilului.ma gnadeam la niste daiwa black window,jrc defender sau shimano alvio......nu vreau niste lansete scumpe pt ca nu prea am banuti in perioada asta :D .mentionez ca anul asta am abonament la tancabesti,acolo voi folosii lansetele,daca conteaza lucrul asta.....astept parerile voastre.multumesc!!!

Am pescuit cu Defender si Alivio.As alege fara sa clipesc JRC-ul , raportul calitate pret este excelent si pe deasupra drilurile sunt destul de spectaculoase.
CPK

0721406017

dorum

Mesaj de dorum »

clinci scrie:
dorum scrie:am niste mtx-uri punetrnice de 4 lb,grele dar foarte puternice pt pescuit "heavy" ,pesti mai mari si la distante mari.problema este ca mi-asi lua niste lansete mai moi si mai usoare pt pescuitul la distanta mai mica si pt placerea drilului.ma gnadeam la niste daiwa black window,jrc defender sau shimano alvio......nu vreau niste lansete scumpe pt ca nu prea am banuti in perioada asta :D .mentionez ca anul asta am abonament la tancabesti,acolo voi folosii lansetele,daca conteaza lucrul asta.....astept parerile voastre.multumesc!!!

Am pescuit cu Defender si Alivio.As alege fara sa clipesc JRC-ul , raportul calitate pret este excelent si pe deasupra drilurile sunt destul de spectaculoase.
multimesc,mai astept pareri!!!!

Titi_DR13

Mesaj de Titi_DR13 »

cred ca merita sa faci un drum in dragonul rosu, o sa ramai uimit de ce poti achizitiona la 1 milion jumate !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”