Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
dorum scrie:am niste mtx-uri punetrnice de 4 lb,grele dar foarte puternice pt pescuit "heavy" ,pesti mai mari si la distante mari.problema este ca mi-asi lua niste lansete mai moi si mai usoare pt pescuitul la distanta mai mica si pt placerea drilului.ma gnadeam la niste daiwa black window,jrc defender sau shimano alvio......nu vreau niste lansete scumpe pt ca nu prea am banuti in perioada asta.mentionez ca anul asta am abonament la tancabesti,acolo voi folosii lansetele,daca conteaza lucrul asta.....astept parerile voastre.multumesc!!!
multimesc,mai astept pareri!!!!clinci scrie:dorum scrie:am niste mtx-uri punetrnice de 4 lb,grele dar foarte puternice pt pescuit "heavy" ,pesti mai mari si la distante mari.problema este ca mi-asi lua niste lansete mai moi si mai usoare pt pescuitul la distanta mai mica si pt placerea drilului.ma gnadeam la niste daiwa black window,jrc defender sau shimano alvio......nu vreau niste lansete scumpe pt ca nu prea am banuti in perioada asta.mentionez ca anul asta am abonament la tancabesti,acolo voi folosii lansetele,daca conteaza lucrul asta.....astept parerile voastre.multumesc!!!
Am pescuit cu Defender si Alivio.As alege fara sa clipesc JRC-ul , raportul calitate pret este excelent si pe deasupra drilurile sunt destul de spectaculoase.