Lansete pentru rauri, Dunare si Delta

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Giura_Mihai
Puncte: 0

Mesaj de Giura_Mihai »

Salutare :)

Sunt interesat de achizitionarea unor lansete pe care sa le folosesc cu precadere la pescuitul crapului si ocazional la somn daca tot este prin zona, pe rau(Olt si Jiu), Dunare si de 2-3 ori pe an in Delta. De aceea, lanseta as dori sa fie de 3m, neaparat din 2 bucati si moale pe varf pentru o cat mai buna semnalizare, puterea pana in 120-150 grame fiind suficienta. Pretul pana in 200 lei per bucata.

Orice parere sau sfat venit din partea dumneavoastra este bine venit :) .

Dupa multele ore pierdute pe internet cautand cat mai multe informatii, am reusit sa gasesc cateva lansete care ar corespunde cerintelor . Si anume :
- Ron Thompson Hard Core 2
- Jaxon Crystalis Power Tip
- Cormoran Bull Fighter X
si
- DAM Power Tip sau Ultra Strong Power Tip despre care nu am gasit nici o informatie de la pescari si despre care as fi interesat daca le-a folosit cineva

Cam astea ar fi ceea ce am gasit eu, insa daca cineva stie alte modele, astept propuneri si pareri.

O zi frumoasa fi Fire Intinse

odoctee
Moderator

Re: Lansete pentru rauri, Dunare si Delta

Mesaj de odoctee »

Trabucco Black Wolf Mega Fish :wink:
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Jaxon Crystalis Power Tip !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Giura_Mihai

Mesaj de Giura_Mihai »

Trabucco am vazut ca nu mai este in stoc pe niciunde, de aceea nu am avut ocazia sa le "pipai" :D

Despre Jaxon nu stiu ce sa zic pentru ca sunt mai scumpe decat toate celelalte mentionate si nu mi se pare ca are ceva in plus .... este o lanseta placuta la prima vedere, insa consider ca numarul acela mare de inele te impiedica in cazul in care este necesar sa arunci mai departe cu niste greutati normale(de 60-90 de grame) ..... Ultra Strong din specificatii pare a fi ok, mai ales ca are si o greutate relativ redusa 350 grame, insa nu am nici o informatie despre ea de la pescari si imi este oarecum teama sa nu fie prea rigida pe varf :) ...... din topicurile citite am vazut ca pescuiti cu precadere la Dunare, ce lansete folositi?

Multumesc de raspunsuri si va urez Fire Intinse :D

iuliutz

Mesaj de iuliutz »

Eu asta am luat-o zilele trecute si pot spune ca e foarte rezistenta
http://www.energofish.ro/product.php/La ... tick/9362/
Varianta Aleasa de mine e cea la 125 lei 2,7m

Sent from my iPhone using Tapatalk

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Giura_Mihai scrie: Despre Jaxon nu stiu ce sa zic pentru ca sunt mai scumpe decat toate celelalte mentionate si nu mi se pare ca are ceva in plus .... este o lanseta placuta la prima vedere, insa consider ca numarul acela mare de inele te impiedica in cazul in care este necesar sa arunci mai departe cu niste greutati normale(de 60-90 de grame) ..... ...... din topicurile citite am vazut ca pescuiti cu precadere la Dunare, ce lansete folositi?
Jaxon e o lanseta f. buna, avand varful f. sensibil si segmentul inferior extrem de solid(robust, puternic). Poti sa pescuiesti cu ea atat la pesti de talie mica-medie, cat si la pesti de talie mare. M-as mira sa ai nevoie preponderent de aruncari la distanta, dar daca te deranjaza numarul mare de inele mici de pe zona de varf, atunci asta ar fi singurul inconvienient in legatura cu lanseta asta !
Eu mai alternez sculele de pescuit cu ale fratilor mei , in functie de zona si specia de peste urmarita (somn, salau,crap) dar in ultima perioada am ales sa pescuiesc cu niste lansete mai moi, care tin la tavaleala - LineaEffe Pro Donau Cast - 3.00m -50-100gr !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

cele mai bune de 10picioare sunt mack blue falcon sunt ultima noutate in domeniu din barca sau in locuri unde vegetatzia nutzi permite sa lansezi si cu peste sunt mai distractive decat cele de 12 super consiliate daca le aduc in aug acasa poate facem un pescuit impreuna sa le probezi.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”