LANSETE SPORTEX

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Bogdan Zaharia
Moderator
Puncte: 0

LANSETE SPORTEX

Mesaj de Bogdan Zaharia »

Sunt posesori de lansete sportex care imi pot da cateva detalii despre aceasta lanseta?
Multumesc

Lanseta Sportex Catapult Carp 3.95m/3.75lb

http://www.totalfishing.ro/lanseta-spor ... 70186.html
ImagineImagine
BÂZ

Driscu Radu

Re: LANSETE SPORTEX

Mesaj de Driscu Radu »

Salut Bogdane nu cred ca vei obtine cine stie ce informatii despre lanseta asta sau oricare din gama sportex e o firma care nu prea are la noi o popularitate mare, in afara de pelzer si anaconda ca firme nemtesti,nu prea au adepti (aici ma refer la orice produs, corturi, lansete mulinete etc.).Toate cele bune si fire zbuciumate pe 2017.

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

Multumesc Radu, din cate stiu blankurile lansetelor facute de Florescu sunt tot de la Sportex, banuiesc ca sunt aceiasi calitate, iar prestul la aceste lansete mi se pare destul de ok
Mai astept pareri
ImagineImagine
BÂZ

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Bogdan Zaharia scrie:Multumesc Radu, din cate stiu blankurile lansetelor facute de Florescu sunt tot de la Sportex, banuiesc ca sunt aceiasi calitate, iar prestul la aceste lansete mi se pare destul de ok
Mai astept pareri
Pot sa recomand asta...http://www.totalfishing.ro/lanseta-spor ... 49085.html ... in conditiile in care le-am folosit.

Atentie nu este spod, asta este denumirea ei.Nu este tare este chiar foarte buna pentru pescuit.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”