Lansete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

darius123
Puncte: 0

Re: Lansete

Mesaj de darius123 »

Cheloba scrie:Eu mi-am facut o idee care arata astfel:

1. Abisfer LR35 sau DD42 (inclin mai mult catre DD42)
2. Shimano XS1 Intensity
3. MTX Class

Ma intereseaza sa poti lansa peste 200 m dar sa simti si o mica placere in drill.
In primul post ai spus ca nu prea ai o tehnica buna, acum vrei sa lansezi 200 m.
Fara suparare, dar v-au afectat concursurile de casting, o distanta de 140-160 m este considerata mica, rezultand ca lanseta nu face fatza la cerintele voastre.
In zona noastra ( Timisoara) nu stiu pe nimeni sa arunce mai mult de 160-170 m, pentru noi este imposibil sa arunci 180-200 m si probabil ca de aceea ne multumim si cu lansete mai ,, omenesti'' gen Supressa, Intensity, Century si alte modele pentru pamanteni.

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

daaaa...intensity chiar nu e o lanseta care sa te ajute la distanta

de unde le scoateti, bai fratilor? voi trageti monturile cu tunul?

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

Bogdan Zaharia scrie:Cu intensity nu prea poți arunca la distanta f mare, nu este o lanseta pentru distanta
Ai avut o vreodata un intensity in mana? Ai lansat cu ea? Pentru ca dupa ce afirmi, nu vreau sa te superi pe mine, cred ca sincer ca nu.

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

Cheloba scrie:Eu mi-am facut o idee care arata astfel:

1. Abisfer LR35 sau DD42 (inclin mai mult catre DD42)
2. Shimano XS1 Intensity
3. MTX Class

Ma intereseaza sa poti lansa peste 200 m dar sa simti si o mica placere in drill.
:lol:

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

:lol: :lol: :lol:

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

De fiecare data când intru într o discuție nu scriu de dragul de a scrie, da am avut și am și lansat cu intensity.la un casting intre mtx class , velocity, intensity, mtx 14, shimano xtra parcă marea majoritate au aruncat mai puțin cu intensity.

Ps:este părerea mea și nu numai.nu vreau sa intru in discutii interminabile,da, este o lanseta superba,dar nu este pentru distanta, te poți duce cu ea doar cu plumb pe undeva pe la 150 160 m sau mai mult, depinde de aruncator.eu personal nu mi as cumpara intensity pentru distanta
Este pe 15 martie casting la varlam . Așteptăm rezultatele de acolo, poate mă insel
Fişiere ataşate
DSC_6211.JPG
DSC_6211.JPG (363.09 KiB) Vizualizat de 878 ori
ImagineImagine
BÂZ

Horia Cotler

Mesaj de Horia Cotler »

mtx arunca bine este o lanseta buna am aruncat cu ea are si bune si rele nu mai comentam la ea
velocity trebuie si ceva muschi sa te duci cu ea peste 160 mt dar mie imi pare ca dinamica este net superioara fata de mtx 14 .
mtx clas sa dai cu el 200 mt iti trebuie forta fizica musai sau la cei slabi (vana in brate ) sau te poti lauda ca ai mtx clas la un bat de 4 lbs trebuie forta
asa ca o opinie personala fiind in cautarea unei lansete ideale si pescarul trebuie sa indeplineasca niste conditii adica inafara de lanseta si mulineta .
Si eu m-am hotarat sa imprumut un bat minim 2 zile la pescuit si cred ca este cel mai corect mod de a testa o lanseta pentru unul mai neexperimentat
(opinie personala

Horia Cotler

Mesaj de Horia Cotler »

f=m*a un plumb de 100g ajuge departe dar un plumb de 120g ajunge si mai departe cu aceeasi aceeleratie si aceeasi grosime a firului iar restul sunt variabile care influenteaza mai mult sau mai putin si aici intra inel de 50 unde conteaza forta de frecare adica cu cat ineles sunt mai mari scade forta de frecare iar mulineta cu cat aseaza firul mai corect inseamna ca il va desira corect si foarte usor si vei castiga metri foarte multi cu cat plumbul trage firul mai greu scade distanta de aruncare .
exemplu : daca cu o lanseta arunci cu plumb de 100g arunci 120m si gasesti o lanseta caruia tu poti sa imprimi o accelerarie mai mare plumbului lansat vei arunca 150m iar cu plumb de 130g vei arunca 180 metrii .

Edy

Mesaj de Edy »

Antrenament casting sambata 21.02.2015.
Prima aruncare cu XS1 Intensity, MGS xsa, fir 0.235 Sufix, pb. 125g.=185m.
Concluziile le trageti singuri...
Eu nu imi permit sa spun despre o lanseta ca este buna sau rea dupa un pescuit, un casting, sau dupa ce am vazut la altii, dar pot spune ca : este o lanseta care arata al naibii de bine si pe deasupra arunc cu ea foarte bine.(nu posed aceste lansete, am MTX Class.)

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

Edy scrie:Antrenament casting sambata 21.02.2015.
Prima aruncare cu XS1 Intensity, MGS xsa, fir 0.235 Sufix, pb. 125g.=185m.
Concluziile le trageti singuri...
Eu nu imi permit sa spun despre o lanseta ca este buna sau rea dupa un pescuit, un casting, sau dupa ce am vazut la altii, dar pot spune ca : este o lanseta care arata al naibii de bine si pe deasupra arunc cu ea foarte bine.(nu posed aceste lansete, am MTX Class.)
Frumos prezentat.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”