eu am folosit-o anul trecut si o voi folosi si pe viitor-baterii duracell schimbate dupa doua nopti de pescuit intens pe MVZyZZ scrie:Are cineva aceasta lanterna?Sau ce model din gama Led Lenser imi recomandati?Cu respect Adi

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
eu am folosit-o anul trecut si o voi folosi si pe viitor-baterii duracell schimbate dupa doua nopti de pescuit intens pe MVZyZZ scrie:Are cineva aceasta lanterna?Sau ce model din gama Led Lenser imi recomandati?Cu respect Adi
Care sunt alea ?osc1or scrie:Si eu am tot H7 varianta cu baterii normale.
Consuma multi. Am vazut lanterne mai ieftine care bat mai bine. Are un amic o lanterna luata de pe ebay pe care a platit 2 lire si lumineaza mult mai bine decat a mea. Din pacate pe lanterna aia nu scrie nici o firma si imi e imposibil sa mai gasesc una la fel..
Nici eu nu recomand H7.
Plus banda elastica, parca este elastic de chiloti. S-a dus, nu mai e elastica, e doar bandarazvan u. scrie:La Led Lenser se intrerupe firul de alimentare(intre led si baterii).
Am patit asta de 4 ori la 2 lanterne...
Daca bate MULT MAI BINE decat h7 led lenser, eu o mananc si beau 2 beri după ea:)osc1or scrie:Am scris si mai sus.. nu scrie nimic pe ea.. e o chinezarie.
Stiu ca e albastra. Are bateria tot in fata nu in spate cum are H7.
2 lire de pe ebay..