Magazin online de afara sau din tara ?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Thomas Cristian
pescar de competitie
Puncte: 0

Magazin online de afara sau din tara ?

Mesaj de Thomas Cristian »

Salut ! Vreau sa cumpar 5 tamburi de rezerva pt Shimano Medium Baitrunner XTA si inca o mulineta aceelasi model. Cunosc cateva magazine de afara dar nu am cumparat niciodata inca, si nu stiu ce comisioane sunt si cam cu cat as iesi mai ieftin, pentru ca pt 100 ron nu ma incurc sa ma duc la banca sa mai dau comisoane si pe acolo( plus ca nu am card sau cont bancar in euro ) asa ma duc direct la bigfish si le iau si gata.
Ma poate ajuta cineva, sa-mi spuna cam care ar fi comisoanele bancare,plus de transport pana in Bucuresti ?
Magazinul la care as vrea sa comand este nord......

Fire intinse !

Alin Galbenu
Moderator

Re: Magazin online de afara sau din tara ?

Mesaj de Alin Galbenu »

Salut.
La nordfishing o sa te coste 12E transport + 11 euro comision bancar. Am cumparat de 2 ori de la ei... Daca nu te deranjeaza costul transportului, iti recomand magazinul, seriozitate si calitate de nota 10 ! Daca te pot ajuta cu alte informatii, nu ezita sa ma contactezi.

ICT Carp Team

Mesaj de ICT Carp Team »

Salut,
Nu trebuie sa ai cont in euro, este suficient sa ai un card in RON si scapi de comisioanele si drumul la banca pt plata. Pt un calcul acoperitor ia o rata de schimb 1EUR=4.5RON.
Magazinul este super ok am avut cazuri cand am primit marfa in 3 zile de la comanda.

Thomas Cristian
pescar de competitie

aleen scrie:Salut.
La nordfishing o sa te coste 12E transport + 11 euro comision bancar. Am cumparat de 2 ori de la ei... Daca nu te deranjeaza costul transportului, iti recomand magazinul, seriozitate si calitate de nota 10 ! Daca te pot ajuta cu alte informatii, nu ezita sa ma contactezi.
Am luat in calcul cei 12 euro de transport, nu stiam cat sunt comisioanele bancare. Am dat aseara comanda, mi-au trimis dupa vreo 10 min o proforma cred, " rehnum" dupa cum spun ei este factura.
Suma care apare acolo trebuie sa o platesc sau mai astept altceva de la ei ??
Multumesc!

Thomas Cristian
pescar de competitie

ICT Carp Team scrie:Salut,
Nu trebuie sa ai cont in euro, este suficient sa ai un card in RON si scapi de comisioanele si drumul la banca pt plata. Pt un calcul acoperitor ia o rata de schimb 1EUR=4.5RON.
Magazinul este super ok am avut cazuri cand am primit marfa in 3 zile de la comanda.

Din pacate nu am nici card, nu pe numele meu oricum, o sa incerc sa vorbesc cu ei, poate pot trimite suma dupa un alt card, al tatalui meu.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Thomas Cristian scrie:
Am luat in calcul cei 12 euro de transport, nu stiam cat sunt comisioanele bancare. Am dat aseara comanda, mi-au trimis dupa vreo 10 min o proforma cred, " rehnum" dupa cum spun ei este factura.
Multumesc!
Daca te referi la "RECHNUNG / Bestell-Nr." este numarul comenzii tale, iar alaturi de text ar trebui sa vezi produsele insotite de pret. Ar fi trebui sa primesti in mail numarul de cont si numele, unde sa le faci plata. Eu cand am fost la banca sa cer informatii despre cum se face, mi-au spus cei de la ING ca pentru Austria ai nevoie neaparat de cont in EURO, asa ca mi-am deschis un cont in euro, dupa care l-am inchis.

Poti sa faci transferul de pe orice cont doresti, nu neaparat al tau. Doar sa specifici (ai acolo un loc special pt asta) ca platesti pentru comanda cu numarul ... dupa care le trimiti mail cu numarul platii, oricum le apare ceva gen "am primit suma X de la persoana Y pentru comanda Z" :D

Daca totul este ok, o sa primesti un numar de AWB, fiind numarul coletului tau, si il poti verifica pe internet pe unde se afla.

Thomas Cristian
pescar de competitie

aleen scrie:
Thomas Cristian scrie:
Multumesc!
Daca te referi la "RECHNUNG / Bestell-Nr." este numarul comenzii tale, iar alaturi de text ar trebui sa vezi produsele insotite de pret. Ar fi trebui sa primesti in mail numarul de cont si numele, unde sa le faci plata. Eu cand am fost la banca sa cer informatii despre cum se face, mi-au spus cei de la ING ca pentru Austria ai nevoie neaparat de cont in EURO, asa ca mi-am deschis un cont in euro, dupa care l-am inchis.

Poti sa faci transferul de pe orice cont doresti, nu neaparat al tau. Doar sa specifici (ai acolo un loc special pt asta) ca platesti pentru comanda cu numarul ... dupa care le trimiti mail cu numarul platii, oricum le apare ceva gen "am primit suma X de la persoana Y pentru comanda Z" :D

Daca totul este ok, o sa primesti un numar de AWB, fiind numarul coletului tau, si il poti verifica pe internet pe unde se afla.
Da,asa am primit, suma, produsele si contul lor iban pt international.
Multumesc mult ! O sa ma duc astazi la ING sa platesc cu cardul tatalui meu :twisted: .

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

Poti face si un cont Pay-Pal, asociat unui cont real (card) si faci platile asa.

Thomas Cristian
pescar de competitie

Pana la urma in seara asta i-am lasat unui prieten cu cont in Euro banii, maine se duce si face el plata. Apoi dau eu un mail cu op ul scanat . Revin cu detalii cand le primesc ..

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Thomas Cristian scrie:Pana la urma in seara asta i-am lasat unui prieten cu cont in Euro banii, maine se duce si face el plata. Apoi dau eu un mail cu op ul scanat . Revin cu detalii cand le primesc ..
Vezi ca la platile din cont in cont mai sunt niste comisioane destul de frumusele(gen 25 eruo/tranzactie) in functie de banci.Sa intrebi la banca exact cat e comisionul, sa nu te trezesti ca ai facut transferul si sa nu-ti ajunga banii pt. produse.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”