Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Am luat in calcul cei 12 euro de transport, nu stiam cat sunt comisioanele bancare. Am dat aseara comanda, mi-au trimis dupa vreo 10 min o proforma cred, " rehnum" dupa cum spun ei este factura.aleen scrie:Salut.
La nordfishing o sa te coste 12E transport + 11 euro comision bancar. Am cumparat de 2 ori de la ei... Daca nu te deranjeaza costul transportului, iti recomand magazinul, seriozitate si calitate de nota 10 ! Daca te pot ajuta cu alte informatii, nu ezita sa ma contactezi.
ICT Carp Team scrie:Salut,
Nu trebuie sa ai cont in euro, este suficient sa ai un card in RON si scapi de comisioanele si drumul la banca pt plata. Pt un calcul acoperitor ia o rata de schimb 1EUR=4.5RON.
Magazinul este super ok am avut cazuri cand am primit marfa in 3 zile de la comanda.
Daca te referi la "RECHNUNG / Bestell-Nr." este numarul comenzii tale, iar alaturi de text ar trebui sa vezi produsele insotite de pret. Ar fi trebui sa primesti in mail numarul de cont si numele, unde sa le faci plata. Eu cand am fost la banca sa cer informatii despre cum se face, mi-au spus cei de la ING ca pentru Austria ai nevoie neaparat de cont in EURO, asa ca mi-am deschis un cont in euro, dupa care l-am inchis.Thomas Cristian scrie:Am luat in calcul cei 12 euro de transport, nu stiam cat sunt comisioanele bancare. Am dat aseara comanda, mi-au trimis dupa vreo 10 min o proforma cred, " rehnum" dupa cum spun ei este factura.aleen scrie:Salut.
La nordfishing o sa te coste 12E transport + 11 euro comision bancar. Am cumparat de 2 ori de la ei... Daca nu te deranjeaza costul transportului, iti recomand magazinul, seriozitate si calitate de nota 10 ! Daca te pot ajuta cu alte informatii, nu ezita sa ma contactezi.
Suma care apare acolo trebuie sa o platesc sau mai astept altceva de la ei ??
Multumesc!
Da,asa am primit, suma, produsele si contul lor iban pt international.aleen scrie:Daca te referi la "RECHNUNG / Bestell-Nr." este numarul comenzii tale, iar alaturi de text ar trebui sa vezi produsele insotite de pret. Ar fi trebui sa primesti in mail numarul de cont si numele, unde sa le faci plata. Eu cand am fost la banca sa cer informatii despre cum se face, mi-au spus cei de la ING ca pentru Austria ai nevoie neaparat de cont in EURO, asa ca mi-am deschis un cont in euro, dupa care l-am inchis.Thomas Cristian scrie:Am luat in calcul cei 12 euro de transport, nu stiam cat sunt comisioanele bancare. Am dat aseara comanda, mi-au trimis dupa vreo 10 min o proforma cred, " rehnum" dupa cum spun ei este factura.aleen scrie:Salut.
Suma care apare acolo trebuie sa o platesc sau mai astept altceva de la ei ??
Multumesc!
Poti sa faci transferul de pe orice cont doresti, nu neaparat al tau. Doar sa specifici (ai acolo un loc special pt asta) ca platesti pentru comanda cu numarul ... dupa care le trimiti mail cu numarul platii, oricum le apare ceva gen "am primit suma X de la persoana Y pentru comanda Z"
Daca totul este ok, o sa primesti un numar de AWB, fiind numarul coletului tau, si il poti verifica pe internet pe unde se afla.
Vezi ca la platile din cont in cont mai sunt niste comisioane destul de frumusele(gen 25 eruo/tranzactie) in functie de banci.Sa intrebi la banca exact cat e comisionul, sa nu te trezesti ca ai facut transferul si sa nu-ti ajunga banii pt. produse.Thomas Cristian scrie:Pana la urma in seara asta i-am lasat unui prieten cu cont in Euro banii, maine se duce si face el plata. Apoi dau eu un mail cu op ul scanat . Revin cu detalii cand le primesc ..