Marker si/sau spod personalizat

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
freespirit
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de freespirit »

Datorita ghinionului pe care l-am avut cu 2 varfuri Free Spirit Hi-S'ive, m-am gandit la mai multe variante de a le folosi, pentru ca am ramas cu ele, unul are o lipsa o bucata de vreo 8 cm, al doilea are un minus de 11,5 cm, una dintre variante ar fi sa gasesc doua tronsoane de baza, de Hi-S'ive si sa imi fac un marker si un spod, mai lung, evident, decat spod-ul Hi-S produs de Free Spirit. Daca pentru marker ar fi destul de potrivita miscarea, pentru spod, chiar daca are un alt comportament lanseta astfel scurtata, oare nu e mai "blanda" decat e necesar pentru un spod optim din punct de vedere al greutatii lansate si al distantei maxime de aruncare? A mai incercat cineva asa ceva?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

Ai doua viitoare cozi de minciog extraordinare! Ti-o spun din proprie experienta, pentru ca eu am una facuta dintr-un free spirit launcher. Tu scurtezi tronsonul rupt...dar cu configuratia inelelor ce faci?! Sa dai jos toate inelele si sa le pui inca o data in urma unor calcule ale unui priceput, iti ia cam 200 de lei. Oare merita?!
Ultima oară modificat Mar Apr 05, 2016 23:17 de către PallBogdan, modificat 1 dată în total.

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

freespirit
pescar de competitie

Re: Marker si/sau spod personalizat

Mesaj de freespirit »

PallBogdan scrie:Ai doua viitoare cozi de minciog extraordinare! Ti-o spun din proprie experienta, pentru ca eu am una facuta dintr-un free spirit launcher. Tu scurtezi tronsonul rupt...dar cu configuratia inelelor ce faci?! Sa dai jos toate inelele si sa le pui inca o data in urma unor calcule ale unui priceput, iti ia cam 200 de lei. Oare merita?!
In functie de pretul celor 2 tronsoane de baza, cel care s-a mai ocupat de asa ceva, pentru rapitor, daca se baga si la ce doresc eu, s-ar putea sa merite, sa iasa un marker si un spod, sau 2 marker-e(unul pentru unul dintre cei 2 baieti ai mei...:) ) la pret de unul(ma refer la pretul spod-ului, in special).
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!

freespirit
pescar de competitie

Re: Marker si/sau spod personalizat

Mesaj de freespirit »

Ar mai fi o varianta, sa gasesc 2 lansete folosite la un pret bun si sa am, astfel, 2 de rezerva, asa cum le iau, sau, cu varfurile scurte, un marker si un spod sau doua marker-e...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”