MARKER???

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

cipica
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

MARKER???

Mesaj de cipica »

Am si eu o intrebare pt voi? Ce marca de MARKER folositi? Ce model? Mie imi este indispensabil intr-o partide de pescuit. Cele de la FOX- singurele pe care le-am folosit, de altfel, m-au dezamagit, in sensul ca vartejul se desprinde de pluta la o aruncare mai puternica-in cazul modelului mic si gros, iar modelul subtire si lung crapa foarte repede(nu este lovit de plumb!).

Caaron

Mesaj de Caaron »

Starbait cu lest propriu. Zboara misto, isi face treaba bine si pare destul de rezistent.

vio

Mesaj de vio »

Incearca Corda !
Viorel Rizea
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA

musaro adriano

Mesaj de musaro adriano »

Salut cipi, eu folosesc fox, si am avut la fel probleme: cand i cumpar ,baga niste picature de super glu pe vartaj (unde se combina cu pluta) pentru a imputernici priza cand arunc (de cand am adoptat metoda aceasta sa stii ca nu am mai avut probleme) si folosesc un plumb acoperit de caiciuc. Exista pe piata un praf/cauciucat (tecnipeche)care se baga pe plumbi si se topeste pe el cu caldura, repet de 3/4 ori "vopsitul" acest pana nu mai se vede colturi de la plumb. sau pot sa prolungesti tija plumbului (un tub rigid de cauciu, fir si un inel (cel folosit pentru sliding rig)atat.ciao
RESPECT, Musaro Adriano

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

@cipica - si eu am fox si il tin pentru 'poze'...
pe balta, plute mari 'no name' 40 gr, 2 la pachet, aprox 60 mii lei. daca se strica (nu s-a intmplat pana acum) macar nu-ti pare rau dupa ele...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Sharky

Mesaj de Sharky »

Tot Fox.ambele modele, aceleasi probleme cu vartejul.Am rezolvat problwma cu glue dar si cu un bold trecut prin marker si prin ochetul din marker al vartejului.
Am vazut niste markere de la esp, de plastic, varianta mare, pareau rezistente dar nu le-am incercat pe balta.
Dan Petre aka Sharky

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Daca trebuie sa arunci departe(120m) ce faci Vali ?
Fox....

carpkiller

Mesaj de carpkiller »

Marker fox....din ala de se sparge.....minunat. Problema se rezolva cu o bucata de tub antirasucitor (din cel rigid, nu moale) putin mai lung decat plumbul intre marker si plumb. Astfel in timpul lansarii plumbul nu ajunge la marker, deci nu are cum sa-l sparga.
Merge bine si cu pluta mare, dar nu se stie cand ramai fara ea.

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

Problema este ca nu s-a spart la contactul cu plumbul! Am si specificat asta!!! Dupa ce l-am folosit prima oara- o ora, doua- depinde de cat de mult cunosc locul in care pescuiesc, markerul FOX, acela lung, se crapa in asa hal incat pt a-l fol a doua oara trebuie sa-l "cosmetizez" cu supre-glue!!!
REPET!!! MARKERUL NU IA CONTACT CU PLUMBUL!!!!

carpkiller

Mesaj de carpkiller »

Pai dc nu intra in contact cu plumbul de ce se sparge ? In contact cu apa ???? Nu prea cred....nu stiu.... Eu am aruncat odata pana pe malul apus si nu a patin nimic (la Albele, balta nu este deloc lata )

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”