Merita trecerea de la MTX 14 la Class?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

norisss
Puncte: 0

Re: Merita trecerea de la MTX 14 la Class?

Mesaj de norisss »

Allen Besnovich scrie:Nu am observat diferenta in lansare, ajung in acelasi loc cu ambele lansete. Ambele mi se par foarte bune in lansare, cred ca este vorba de tehnica. Dar ca o parere personala, cred ca Velocity se incarca cu plumb putin mai mare decat Mtx14, adica daca pun 125g pe Velocity... inca imi inspira incredere sa ma las pe ea cu toata puterea. Poate din cauza ca este mai rigida, in ciuda faptului ca este mult mai subtire pe tronsonul cu mandrina, tronsonul de varf este mai gros decat la Mtx14.
Eu cred ca Velocity este singura lanseta care poate concura cu Mtx14, din pt de vedere al pescuitului de placere pe lacurile din Romania, mai ales ca este apropiata si ca pret.
Arunci la fel cu ambele lansete pentru ca asta este limita ta. Aici se cere părerea despre class. Pune mâna pe el, incarca-l cu 120, și apoi dă-ți cu părerea aici.

Dan Aron

Mesaj de Dan Aron »

eu arunc cu class-ul între 5 și 10 % mai mult decât cu 14-le în aceleași condiții. mă ajută plumbul mai greu și încărcarea mai grea a lansetei.
CS Senzor Team

aurelian_solomon

Mesaj de aurelian_solomon »

Dan Aron scrie:eu arunc cu class-ul între 5 și 10 % mai mult decât cu 14-le în aceleași condiții. mă ajută plumbul mai greu și încărcarea mai grea a lansetei.
Cu cat incarci Class-ul (gramaj plumb)?

Actiunea este semirapida sau rapida?

aurelian_solomon

gabi1 scrie:aurelian_solomon,
Cat arunci cu Mtx14 si la ce distanta doresti sa ajungi?
Arunc in jurul a 120-130m, nu mar deranja sa ajung la 160m

Ma intereseaza o lanseta cu care se poate ajunge la asa distanta, sau cat mai apropiata.
Binenteles ca va trebuii sa lucrez si la tehnica... important e sa poata lanseta, cu exercitiu vine si tehnica

Dan Aron

Mesaj de Dan Aron »

cred că este rapidă, fiind mai rigidă decât mtx 14. din ce-am simțit eu, cu 120 de grame se încarcă optim. distanțele alea le poți atinge cu fir subțire.
CS Senzor Team

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

aurelian_solomon scrie:
gabi1 scrie:aurelian_solomon,
Cat arunci cu Mtx14 si la ce distanta doresti sa ajungi?
Arunc in jurul a 120-130m, nu mar deranja sa ajung la 160m

Ma intereseaza o lanseta cu care se poate ajunge la asa distanta, sau cat mai apropiata.
Binenteles ca va trebuii sa lucrez si la tehnica... important e sa poata lanseta, cu exercitiu vine si tehnica
Parerea mea este ca cu MTX 14 poti ajunge la 160m. Dar trebuie foarte mult exercitiu si eventual un aruncator bun care sa iti explice.
Critic echilibrat

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

aurelian_solomon scrie: Arunc in jurul a 120-130m, nu mar deranja sa ajung la 160m

Lucreaza la forta, rapiditate si tehnica. Pentru ce vrei tu nu betele sunt problema.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

aurelian_solomon

gabi1 scrie:
aurelian_solomon scrie: Arunc in jurul a 120-130m, nu mar deranja sa ajung la 160m

Lucreaza la forta, rapiditate si tehnica. Pentru ce vrei tu nu betele sunt problema.
Da, o sa lucrez la capitolul rapiditate, chiar nu luam asa ceva in calcul.
PS: in princiu o sa trec incet incet la Class

Cu ce mulinete se echilibreaza bine? (detin bblc model vechi)

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

Eu cel mai bine incarc Clasuu cu plumb de 132 g cu 120 g nu prea il incarc
Vice Campion National 2014

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

norisss scrie:
Allen Besnovich scrie:Nu am observat diferenta in lansare, ajung in acelasi loc cu ambele lansete. Ambele mi se par foarte bune in lansare, cred ca este vorba de tehnica. Dar ca o parere personala, cred ca Velocity se incarca cu plumb putin mai mare decat Mtx14, adica daca pun 125g pe Velocity... inca imi inspira incredere sa ma las pe ea cu toata puterea. Poate din cauza ca este mai rigida, in ciuda faptului ca este mult mai subtire pe tronsonul cu mandrina, tronsonul de varf este mai gros decat la Mtx14.
Eu cred ca Velocity este singura lanseta care poate concura cu Mtx14, din pt de vedere al pescuitului de placere pe lacurile din Romania, mai ales ca este apropiata si ca pret.
Arunci la fel cu ambele lansete pentru ca asta este limita ta. Aici se cere părerea despre class. Pune mâna pe el, incarca-l cu 120, și apoi dă-ți cu părerea aici.
Eu cred ca tu ar trebui sa ramai la subiect sau sa taci. Eu doar am raspuns la ce m-a intrebat omul.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”