Am achizitionat in urma cu aproximativ un an un rod pod din aluminium de prin dragonul rosu.
In momentul in care am decis ce rod pod sa imi aleg in bugetul limitat pe care l-am avut, am mers pe crieteriile de selectie: stabil si mare.
Intre timp, a inceput sa ma deranjeze foarte tare faptul ca dureaza foarte mult montarea/demontarea lui. (nu m-am gandit niciodata inainte de a-l achizitiona ca m-as putea intalni cu aceasta problema vreodata

Dupa parerea mea are 2 mari hibe:
1. Picioarele se infileteaza pe cadrul central.
2. Pentru a baga buzbarul in geanta, trebuie sa scot 2 senzori pe fata si 2 suporti de pe spate cu totul de pe buzbari pt a scoate cele 2 bare verticale care fac legatura intre buzbar si cadru central. (asta ar fi defapt problema NR.1)
M-ar interesa daca cunoasteti vreun mester priceput care sa ma ajute sa fac cateva modificari rodpodului. Chiar daca rodpodul este facut numai din aluminium, reparatiile pot fi din orice metal, nu ma intereseaza... otel, inox, aluminium, duraluminiu...
Ma intereseaza sa imi faca 2 articulatii pe cele 2 bare verticale pe fata si 2 pe spate pt a desface de acolo buzbarul cu totul, sa nu mai fiu nevoit sa demontez totul si eventual niste piese gen balamale pt picioare pt a nu le mai infileta/defileta de fiecare data, sa pot sa pliez picioarele direct sub cadrul central.
Astept pareri.
Multumesc
p.s. atasat si o fotografie cu rodpodul in care am incercuit zonele unde doresc interventii.