mono greu scufundator spod

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
dragosg
Puncte: 0

mono greu scufundator spod

Mesaj de dragosg »

salut
vreau sa pun si eu un mono pe mulineta de spod.
ma gandesc la unul greu scufundator pt recuperare mai usoara
are cineva o info ce pot achizitiona?
merci

RazvanG
Pescar de competitie

Re: mono greu scufundator spod

Mesaj de RazvanG »

dragosg scrie:salut
merci
O shufa de tractare....gasesti la Petrom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Glumesc,orice mono este bun deoarece cand recuperezi o faci in forta si automat nu prea are timp sa se scufunde.
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Ia-ti fir textil de 25 lbs Ultima Power Braid Spod & Marker.
Poti folosi mulineta cu acest fir si la sondat si la nadit.
Firul este excelent.
C. S. PELICANUL

dragosg

Mesaj de dragosg »

Razvan Ulmeanu scrie:Ia-ti fir textil de 25 lbs Ultima Power Braid Spod & Marker.
Firul este excelent.
Am tot citit forumurile unii zic ca se agata firul textil la aruncare; risti daca se agata spombul sa nu-l mai poti recupera; distantele de aruncare nu sunt foarte stralucite...
recunosc ca m-am gandit la textilul ala: merge sa dau si cu spomb si cu catapulta....ma intreb daca tine sau nu.
i-am auzit pe unii ca inaintasul din capat sa aiba 50 lB ...firul asta are 25....:)

dragosg

Mesaj de dragosg »

shimanobig scrie:
dragosg scrie:salut
merci
O shufa de tractare....gasesti la Petrom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Glumesc,orice mono este bun deoarece cand recuperezi o faci in forta si automat nu prea are timp sa se scufunde.

da de ce gasesc doar la Petrom?:)

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

dragosg scrie:
Razvan Ulmeanu scrie:Ia-ti fir textil de 25 lbs Ultima Power Braid Spod & Marker.
Firul este excelent.
Am tot citit forumurile unii zic ca se agata firul textil la aruncare; risti daca se agata spombul sa nu-l mai poti recupera; distantele de aruncare nu sunt foarte stralucite...
recunosc ca m-am gandit la textilul ala: merge sa dau si cu spomb si cu catapulta....ma intreb daca tine sau nu.
i-am auzit pe unii ca inaintasul din capat sa aiba 50 lB ...firul asta are 25....:)

Nu se rupe garantat, am avut pe spod tot de 25 lb si am incarcat spombul la maxim si nu s-a rupt, dar in fiecare an schimb inaintasul
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

dragosg

Mesaj de dragosg »

nit_matias scrie:
dragosg scrie:
Firul este excelent.

Nu se rupe garantat, am avut pe spod tot de 25 lb si am incarcat spombul la maxim si nu s-a rupt, dar in fiecare an schimb inaintasul

ce distante de aruncare ai cu el?
de fapt si ce spod folosesti?
inaintasul de cati lb e?
merci

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Daca vrei sa spui neaparat inaintas foloseste tuf line xp de 28 lbs. Poti sa arunci linistit cu orice, nici firul si nici inaintasul nu se rup.
In ceea ce priveste distanta maxima de aruncare, oricum nu poti sa dai cu un spomb(indiferent de fir), unde poti sa arunci cu montura si plumb.
Distanta maxima de aruncare cu spombul depinde doar de tehnica ta.
C. S. PELICANUL

clabuc

Mesaj de clabuc »

Razvan Ulmeanu scrie:Daca vrei sa spui neaparat inaintas foloseste tuf line xp de 28 lbs. Poti sa arunci linistit cu orice, nici firul si nici inaintasul nu se rup.
In ceea ce priveste distanta maxima de aruncare, oricum nu poti sa dai cu un spomb(indiferent de fir), unde poti sa arunci cu montura si plumb.
Distanta maxima de aruncare cu spombul depinde doar de tehnica ta.
parerea mea e ca poti sa dai , are o aerodinamica f buna (poate chiar mai buna decat a momitorului) si greutate mare

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

Salutare!

Sfatul meu este sa folosesti un fir textil special de marker& spod asa cum spunea si Razvan Ulmeanu. firul pentru marker si spod nu trebuie sa fie greu, din contra, toate textilele concepute pentru asa ceva sunt floating (adica plutesc). cat despre distanta de lansare... depinde numai de tine pana unde lansezi.
te asigur ca nu se rupe si nu se incurca nimic. eu pescuiesc cu fir textil ca si linie principala de vreo 3 ani si nu am avut probleme. inainte sa lansezi uzi tamburul cu un pic de apa si nu vei face peruci.
daca firul tau este de 25 lbs te sfatuiestc totusi sa pui un inaintas ceva mai gros, nu neaparat mai puternic. 25 lbs e suficient daca nu esti un aruncator de mare forta. ideea este sa pui un fir mai gros ca inaintas pt ca firele de marker si spod sunt destul de subtiri- ca si diametru si risti sa se rasuceasca dupa plumbul markerului atunci cand lansezi.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”