monofilament daiwa

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
IONESCU CRISTIAN

monofilament daiwa

Mesaj de IONESCU CRISTIAN »

va rog pareri despre mono daiwa duo (cine a pescuit cu el) va multumesc

suspectu

Re: monofilament daiwa

Mesaj de suspectu »

iti recomand monofilamentul ultima distance de la 0.28 in sus, de la big fish , calitate extraordinara, matasos, foarte foarte rezistent la noduri, de culoare portocaliu , la 58 de lei 1350 de metrii mi se pare excelent, e doar o parere

IONESCU CRISTIAN

Mesaj de IONESCU CRISTIAN »

chiar nu a pescuit nimeni cu acest fir?
m-ar interesa cum se comporta la aruncari la distanta tinand cont ca este cam sarmos.
va multumesc

darius123
Puncte: 0

Mesaj de darius123 »

Daca vrei aruncari la distanta mare, renunta la 0.28. Depinde ce inseamna distanta la tine.In rest, este un fir bun, pretul este foarte ok, in banii aia gasesti Carp Expert sau Sufix si nu cred ca Ultima este mai jos.Daca se gasea si in grosimi mai mici de 0.28, il foloseam si eu.Daca nu ai de gand sa folosesti fire mai subtiri de 0.28, eu zic ca este o solutie buna la bani putini.

dumi_id
Puncte: 0

Mesaj de dumi_id »

Am eu Daiwa Infinity Duo, 0,26. Este foarte subtire (banuiesc ca chiar este 0,26mm). Am avut mai demult Team Daiwa Carp line (exact ca inf duo) tot maro cu verde, fir foarte rezistent (la 0,27mm am scos fara probleme crapi de 13-14kg), nu se incurca, elongatie redusa, aruncam departe....mi s-a parut foarte bun. Acesta nou il voi testa in acest sezon.

VladTepes

Mesaj de VladTepes »

parerea mea este ca e cel mai bun fir care lam intalnit pana acuma am folosit sezonu trecut si il folosesc si sezonu asta de 0,37 Daiwa duo core.
Firu nu mi se pare deloc sarmos , se comporta bine in drill si este foarte rezistent la abraziune

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”