MTX 14 3.90 sau 3.60?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Mihalcea Cristian
Puncte: 0

Re: MTX 14 3.90 sau 3.60?

Mesaj de Mihalcea Cristian »

Am incercat si MTX 14 cu inel de 40 si este ok insa mi se pare un pic mai tare cel cu inel de 50.Este bine sa ai inel de plecare de 50 in cazul folosirii mulinetelor cu tambur mare deoarece reduce frecarea firului.Un alt considerent este ca se pot atinge distante mai mari decat in cazul inelului de 40 cu fire groase(0.30 - 0.35 - 0.40) din acelasi considerent de frecare a firului.
Mihalcea Cristian
"Invata sa lansezi 180 de metri pentru ca atunci cand va trebui sa pescuiesti la 150 iti va fi usor"
Nume utilizator schimbat din Brasoveanu

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Am avut si eu in mana lansetele MTX 14 si pentru ca i-am spus lui Dan Mitranescu, ca o sa-mi spun parerea sincera dupa ce le-am avut in mana, ma simt dator cu un raspuns.
La finisaje MTX 14 sta foarte bine, lansete solide, destul de usoare si subtiri. Varianta de 3,90 de 3,75lb e prea mult pentru mine, in schimb mi-a placut destul de mult varinta de 3,60 si 3,5lb. Lansete reusite la bani putini ! :wink:
Dan a facut o treaba destul de buna cu lansetele astea.

Felicitari Dane ! :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Neamtul scrie:Am avut si eu in mana lansetele MTX 14 si pentru ca i-am spus lui Dan Mitranescu, ca o sa-mi spun parerea sincera dupa ce le-am avut in mana, ma simt dator cu un raspuns.
La finisaje MTX 14 sta foarte bine, lansete solide, destul de usoare si subtiri. Varianta de 3,90 de 3,75lb e prea mult pentru mine, in schimb mi-a placut destul de mult varinta de 3,60 si 3,5lb. Lansete reusite la bani putini ! :wink:
Dan a facut o treaba destul de buna cu lansetele astea.

Felicitari Dane ! :wink:
Multumesc pentru aprecieri .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”