Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Cumpara niste monofilament ieftin si rezolvi problema. Eu asa am facut. Reductii nu exista pt Adonis. De potrivit nu stiu sa se potriveasca de la alte mulinete.Ovidiu Nicolescu scrie:Stiti careva daca exista reductii pentru adonis sau se potrivesc de la alte modele?
Multumesc
Alin Galbenu scrie:Nu exista reductii, momentan. Dar in acelasi loc cu mulineta gasesti monofilament destul de ieftin, incat sa-l poti pune umplutura.
toxic32 scrie: ↑Mie Iul 20, 2016 9:54Buna ziua,ma gandesc sa achizitionez aceasta mulineta poate vreun posesor imi poate oferi cateva informatii...
1.Are joc la manivela ? Are joc asa cum au toate celelalte mulinete din categoria ei.
2.Are instant stop ? Deoarece nu vad trecut in specificatii. Nu are frana rapida, se poate modifica. Eu nu sunt fan frana rapida, prefer sa am unde sa ma joc in drill.
Multumesc !
Ale mele se prezinta bine in continuare, si le am de ceva vreme. Si nu le-am menajat deloc. Le-am desfacut in trecut pentru gresare si nu au prezentat uzura majora. Anul asta le-am lasat asaionutbc scrie: ↑Joi Mai 30, 2019 22:32Salutare tuturor utilizatorilor.
Vad ca topicul este din 2015 . ati intampinat probleme cu mulinetele adonis 7000 pana in momentul de fata Cum se prezinta la interior pinionul ? A capatat joc sau uzura?
Doresc sa achizitionez 4 buc .
Multumesc pentru raspunsuri anticipat.