Mulineta DAIWA EMCAST ADVANCED 4500 AB (sau fara AB)

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
guby

Mulineta DAIWA EMCAST ADVANCED 4500 AB (sau fara AB)

Mesaj de guby »

Salutare !!! Am o mare rugaminte catre toti cei ce intra pe acest forum (pescari desigur), si anume : Caut inebunit mulineta DAIWA EMCAST ADVANCED 4500 AB (sau fara AB) pt a intregi o ,,baterie de 4'' ,pana ,,dau de bani''sa ma inoiesc (sa le schimb pe toate) RUGAMINTEA ESTE : Daca o vedeti prin magazine de pescuit din localitatea dv. scrieti-mi pe forum sau un tel (0754390338) si vad eu cum o rezolv dupa aceea cu magazinul respectiv.
Nici second hand (intr-o stare buna si un pret just ) nu refuz !!!!
MULTUMESC !!!

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Mulineta DAIWA EMCAST ADVANCED 4500 AB (sau fara AB)

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Aceasta mulineta nu se mai fabrica de cativa ani, dar am mai vazut la vanzare second.
E posibil sa mai gasesti la magazine arrow din tara ramasa pe stoc.este o mulineta buna.cauta mai bine.
AB este de la airbail si este de 3 capacitati mulineta -4500, 5500 si 6000 parca.
Modelul care nu contine AB in terminatie, NU este aceeasi mulineta!!
catch&release

guby

Mesaj de guby »

Multumesc de ,,gazduire'' ! Am rezolvat problema (am gasit doua mulinete) ! Rog moderatorii sa inchida topicul !

guby

Mesaj de guby »

Multumesc de ,,gazduire'' ! Am rezolvat problema (am gasit doua mulinete) ! Rog moderatorii sa inchida topicul !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”