Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Asa este.PallBogdan scrie:Ramai la hakuyo...la cat costa si ce poate, alta mai buna nu gasesti la pretul asta!
50% reducere unde ?pilbak levente scrie:Am comandat un spod CarpExpert profitand de 50% reducere si caut mulineta pentru ea tot asa mai ieftina.
Am vazut ceva hakuyo xa8000 la 125 ron....
Daca mai stie cineva modele asemanatoare astept opinii
La noi in cluj la un magazin de pescuit dar e in 21-22 noiembrie de Black Fridaymircione scrie:50% reducere unde ?pilbak levente scrie:Am comandat un spod CarpExpert profitand de 50% reducere si caut mulineta pentru ea tot asa mai ieftina.
misto...sporpilbak levente scrie:La noi in cluj la un magazin de pescuit dar e in 21-22 noiembrie de Black Fridaymircione scrie:50% reducere unde ?pilbak levente scrie:Am comandat un spod CarpExpert profitand de 50% reducere si caut mulineta pentru ea tot asa mai ieftina.
E ok si 10000 nu are nimic daca intra mai mult firmihai turiac scrie:Se poate sa nu mai gasesti xa8000 si doar 10.000 aceiasi chestie numai ca are tamburul putin mai adanc, super mulineta este alegerea perfecta, aseaza firul bine, arunca bine si mai ales pe recuperare sunt top .....peste 1m / tura de manivela