Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Este ok! Tamburul are 3 clipsuri, care te ajuta foarte mult, o poti folosi foarte bine pentru ambele operatiuni. Iar raportul mare de recuperare te ajuta foarte mult, fata de o mulineta normala.Vali Secui scrie:Salut ! Vreau sa–mi achiziţionez o mulineta pe care sa o folosesc la spomb şi pentru marker , ma gândeam la Shimano Aerlex 7000 XTA Spod . Ce părere ave–ţi ? Este ok? Eventual poate i–mi spune–ţi ce fir as putea folosi în ambele situaţii , şi ce dimensiune . Mulţumesc !
Imi explica si mie cineva (si vorbesc foarte serios) cum/la ce folosesc clipsurile suplimentare?Allen Besnovich scrie:Este ok! Tamburul are 3 clipsuri, care te ajuta foarte mult, o poti folosi foarte bine pentru ambele operatiuni. Iar raportul mare de recuperare te ajuta foarte mult, fata de o mulineta normala.Vali Secui scrie:Salut ! Vreau sa–mi achiziţionez o mulineta pe care sa o folosesc la spomb şi pentru marker , ma gândeam la Shimano Aerlex 7000 XTA Spod . Ce părere ave–ţi ? Este ok? Eventual poate i–mi spune–ţi ce fir as putea folosi în ambele situaţii , şi ce dimensiune . Mulţumesc !
Si nu se poate baga firul de doua-trei ori sub acelasi clips ?darius123 scrie:Ai posibilitatea de a marca 2-3 distante, in caz ca vrei sa faci 2-3 paturi de nada la distante diferite.
Dan Mitranescu scrie:Si nu se poate baga firul de doua-trei ori sub acelasi clips ?darius123 scrie:Ai posibilitatea de a marca 2-3 distante, in caz ca vrei sa faci 2-3 paturi de nada la distante diferite.
Bine punctat DaneDan Mitranescu scrie:Si nu se poate baga firul de doua-trei ori sub acelasi clips ?darius123 scrie:Ai posibilitatea de a marca 2-3 distante, in caz ca vrei sa faci 2-3 paturi de nada la distante diferite.
Nu întotdeauna, dacă iți faci 2-3 paturi de nada și bagi firul de 2 ori la fiecare pat s-ar putea sa nu iți ajungă distanta dintre clips și tambur și mai ai și neplăcerea sa iți sară firul după clips.Dan Mitranescu scrie:Si nu se poate baga firul de doua-trei ori sub acelasi clips ?darius123 scrie:Ai posibilitatea de a marca 2-3 distante, in caz ca vrei sa faci 2-3 paturi de nada la distante diferite.