Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Salut,zfcristian scrie:de ce vrei sa le schimbi ?
daca vrei ceva mai usor atunci sunt o solutie, depinde qcum ce vrei
Partenerul meu de pescuit are windcast Z si sunt super ok dar parca eu unul nu mi-0as da ultegrele Ci4 pe ele , e o chestie subiectiva
parerea mea, daca nu mergi la concursuri sau pe balti de ciortan viteza atunci nu prea se explica un echipament usuratkyosmin scrie:Salut,zfcristian scrie:de ce vrei sa le schimbi ?
Partenerul meu de pescuit are windcast Z si sunt super ok dar parca eu unul nu mi-0as da ultegrele Ci4 pe ele , e o chestie subiectiva
Cam asta ar fi motivul ,as dori sa mai usurez echipamentul.
Salut , acum o luna eram si eu in aceeasi dilema ca si tine , doar ca eu vroiam windcast z , nu am avut ocazia sa le vad nici eu , dar din cate am auzit cam multe plastice pe ele , in sfarsit , nici big-ul nu e perfect , dar mi-am vandut big-urile si mi-am luat altele noi , iti recomand sa nu faci teste pe banii tai , tinand cont ca daca nu o sa fi multumit , daiwele acestea s-ar vinde destul de greukyosmin scrie:Salut,zfcristian scrie:de ce vrei sa le schimbi ?
Cam asta ar fi motivul ,as dori sa mai usurez echipamentul.
Depinde ce windcasturi are partenerul tau: X, Z sau S.Din ce spui tu are X.In schimb Z si S au ceva plasticarie-n ele.zfcristian scrie:Ce iti mai pot spune despre windcast e ca dupa un sezon de pescuit cu ele cam 15 weekenduri si vreo cateva concursuri mulinetele partenerului se comporta ireprosabil in continuare, fara jocuri sau alte prostii, deci mai usor cu plasticele, nu spun ca nu or fi dar cel putin dupa un sezon inca nu se resimt
Eu unul insa raman fidel mulinetelor de la Shimano!!!