Mulineta spod

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ionut72
pescar de competitie

Re: Mulineta spod

Mesaj de ionut72 »

zfcristian scrie:
ionut72 scrie:
Sau cate 2 bulgari mai mici de cca 5 cm diametru.
De ce sa dai bulgarii cu spombul , ai cadenta mult mai buna daca dai cu o cupa de nadire bulgarii direct, nu mai recuperezi atata

Da! :) Eu nu dau bulgari (decat foarte rar) si d'aia am uitat de cupa.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

marian_popescu
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de marian_popescu »

indiferent ce mulinete folosesti pe betele de pescuit, aerlex spod face foarte bine treaba pentru care a fost conceputa

spro slc spod nu este altceva decat un attak tournament (sau centurion ...nu mai stiu cum), o alternativa care nu prea sufera comparatie cu aerlex

referitor la lanseta struto-camila, si pentru pescuit, si pentru nadit, daca iti permiti una dedicata, este o investitie care face toti banii

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

ZyZZ scrie:Caut o mulineta pe care sa o folosesc ca si spod.Shimano Aerlex 7000spod mi-a atras atentia dar parerile sunt impartite,unii o lauda altii zic ca ii sare pick-upul in lanseueile in forta.Ce mulinete imi recomandati.Sunt dispus sa dau cam 300-400ron.
http://www.totalfishing.ro/mulineta-shi ... 30355.html

Prima varianta, cum ai spus chiar tu, este Shimano Aerlex 7000 XTA.
@ stai linistit, nu-i sare pick-upul, orice lanseu in forta ai face.

Apoi, o varianta mai ieftina, ar fi Axeon VII 80, singurul dezavantaj al Axeonului, raportul de recuperare mic, in rest o mulineta robusta, un sistem de asezare al firului foarte bun pentru pretul acestei mulinete.

http://www.totalfishing.ro/mulineta-oku ... 13594.html

Baitshop Romania
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Baitshop Romania »

Si eu folosesc Aerlex Spod , sunt multumit de ea si nu mi s-a intamplat sa sara pickup-ul niciodata
Baitshop Romania
Web : http://www.baitshop.ro
Follow us on Facebook : http://www.facebook.com/baitshop.ro
Blog : http://www.baitshopro.blogspot.ro

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

ar fi bine sa modificati grseala pe site la caracteristicile tehnice ale mulinetei, mai ales ca vorbim de o mulineta de spod> raportul de recuperare nu e nicidecum 1/4,3, ci undeva la 1/5,2 sau chiar 5,3

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Problema cu pick-up de la Aerlex Spod, vine de la faptul ca pescarii nu-l deschid complet. Intr-un anume punct, daca ridici de el, practic, nu se duce pana in capatul cursei ci ramane deschis undeva la 85-90% si de acolo poate reveni la loc, daca este zdruncinata mulineta putin. Am un prieten care foloseste aceste mulinete la pescuit si la un moment dat m-a intrebat eu cum deschid pick-up ul la mulinetele mele pt ca el are problema asta, iar dupa cateva teste, am observat acest aspect.
Raportul de recuperare este 5,3 (scrie pe cutie) iar tamburul mulinetei are 3 clipsuri metalice, foarte utile faca o folosesti ca marker sau pentru nadire.
Personal, cred ca Navi sau Aerlex, sunt ideale pentru spod dar foarte potrivite pentru pescuitul propriu zis!

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Allen Besnovich scrie: Personal, cred ca Navi sau Aerlex, sunt ideale pentru spod dar foarte potrivite pentru pescuitul propriu zis!
Am avut si Navi si Aerlexul dar am ales sa ramana Aerlexul, e putin mai grea si parca arunci mai bine cu ea

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Si eu recomand Navi ca mulineta de nadire. E drept ca nu am folosit niciodata Aerlex.
Critic echilibrat

ZyZZ

Mesaj de ZyZZ »

Aerlex sa fie,ADJUDECAT.Va multumesc pentru sfaturile date.
MILF-Man I Love Fishing!!! :D

ZyZZ

Mesaj de ZyZZ »

Shimano Aerlex 7000 XTA este o mulineta exceptionala,samabata dimineatza am achizitionat una de la totalfishing impreuna cu ET Carp Expert Spod 3,75m/5lbs si dupamasa am plecat pe moara vlasiei2.Nu am avut nici un fel de problema nici cu mulineta(pickupul nu a sarit de nici un fel,recuperarea este super rapida,trei clipsuri pentru linie) ,nici cu lanseta.Multumesc pentru sfaturile date.Fir intins
MILF-Man I Love Fishing!!! :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”