Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Daca ai ocazia sa pui mana pe ele, te vei "lipi" de Cassien ! Ptr. un pescuit mai usor, marimea 55 e suficienta, dar daca vre-odata ai nevoie de un pic de forta in plus, ti-as recomanda marimea 65 (la Okuma, marimea pieselor componente conteaza) !viorel doloc scrie:Buna seara.
Ce ma sfatuiti sa aleg dintre aceste modele, si ce marime intre 50-65. Mentionez ca aceste mulinete o sa le cuplez cu lansete telescopice Maver Arcadium de 3,60m, cu inel de plecare de 30mm si le voi folosi cu un fir suplu de 0,20mm, pe balti scurte(unde nu este nevoie sa arunc mai mult de 100m), la crap. Diferenta de cateva zeci de lei intre modele chiar nu este o problema, vreau sa-mi recomandati cel mai bun model dintre acestea trei. Multumesc anticipat.
O seara buna va doresc.
Cassien 55 - 530 grviorel doloc scrie:Neata'.
Multumesc tuturor pentru sfaturi.....o sa fie 4 buc. de Okuma Cassien, dar nu stiu ce greutate are cea de 65/55(nu vreau una care sa-mi ingreuneze mult ansamblul, ca asa imi pun BBLC-urile)!
Astept sa-mi spuna cineva greutatile celor doua, pentru a putea sa le comand azi.
Multumesc anticipat.
Le-ai avut in mana (sau folosit) pe amandoua ? Cu ce depaseste Travertine pe Cassien, la capitolul aspect si performante ?aleen scrie:Clar travertine de 55. Si ca aspect, si ca model (performante), imi place mai mult!
Le-am avut in mana. Acum am vazut ca am scris travertine, eu de fapt ma gandeam la cassien. Tocmai aici vroiam sa ajung, am vazut varianta de 65 si mi s-a parut foarte solida si bine facuta. Scuze pentru confuzie.gor965 scrie:Le-ai avut in mana (sau folosit) pe amandoua ? Cu ce depaseste Travertine pe Cassien, la capitolul aspect si performante ?aleen scrie:Clar travertine de 55. Si ca aspect, si ca model (performante), imi place mai mult!