Mulinete PENN AFFINITY LC 8000

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
thunder
Puncte: 0

Re: Mulinete PENN AFFINITY LC 8000

Mesaj de thunder »

Alexandru Mihai scrie:Eu nu am văzut ca aranjează firul cum trebuie, a făcut peruci la aproape fiecare aruncare.
Cam vag răspunsul dar asta este primul lucru care mulinetele le-a făcut!

Revin!
Cam asa aseaza firul.. zici ca nu e cum trebuie?
Fişiere ataşate
11.jpg
11.jpg (67.62 KiB) Vizualizat de 1352 ori

mrs

Mesaj de mrs »

Si pe mine m-ar interesa cam ce probleme ar putea sa aiba aceste mulinete... asezarea firului este de departe un punct forte (54-55 de rotatii la o cursa sus/jos a tamburului) rezulta o asezare peste orice ultegra xsc/xtc cu toate upgrade-urile posibile si imposibile :mrgreen:
Fişiere ataşate
SDC11551.JPG
SDC11551.JPG (141.48 KiB) Vizualizat de 1310 ori

CLAUMAR PESCAR
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUMAR PESCAR »

Eu am 12 buc si nu am avut nici un fel de problema, din contra sunt foarte multumit de ele

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

o posibila problema pentru cei care pescuiesc des la frecventa prin concursuri poate fi greutatea mulinetei.. in rest nu cred ca are minusuri..
Critic echilibrat

ejas

Mesaj de ejas »

osc1or scrie:o posibila problema pentru cei care pescuiesc des la frecventa prin concursuri poate fi greutatea mulinetei.. in rest nu cred ca are minusuri..
Salut,

Are cineva schema de la acest Penn (LC Affinity 8000), drawing list in format pdf? L-as ruga sa mi-o trimita si mie pe email.

M-ar interesa si pe mine s-o studiez. Am Shimano Ultegra 14000 XTC si tunata este o mulineta excelenta. Dar as mai avea nevoie de o mulineta si cu 200 ron mai putin, acest Penn ar fi o varianta.

Eventual daca cineva a desfacut-o ne-ar putea pune niste poze sa vedem cit plastic are in ea si pe unde (schema ei este oricum esentiala).

Pentru cine are nevoie ii pot trimite schema de la Shimano sau Okuma Axeon VII 80, Okuma DCI-80.
Cele 2 Okume sunt mai ieftine, as putea sa-mi mai cumpar una, dar nu se compara cu Ultegra XTC.

Multumesc

mrs

Mesaj de mrs »

ejas scrie:
osc1or scrie:o posibila problema pentru cei care pescuiesc des la frecventa prin concursuri poate fi greutatea mulinetei.. in rest nu cred ca are minusuri..
Salut,

Are cineva schema de la acest Penn (LC Affinity 8000), drawing list in format pdf? L-as ruga sa mi-o trimita si mie pe email.

M-ar interesa si pe mine s-o studiez. Am Shimano Ultegra 14000 XTC si tunata este o mulineta excelenta. Dar as mai avea nevoie de o mulineta si cu 200 ron mai putin, acest Penn ar fi o varianta.

Eventual daca cineva a desfacut-o ne-ar putea pune niste poze sa vedem cit plastic are in ea si pe unde (schema ei este oricum esentiala).

Pentru cine are nevoie ii pot trimite schema de la Shimano sau Okuma Axeon VII 80, Okuma DCI-80.
Cele 2 Okume sunt mai ieftine, as putea sa-mi mai cumpar una, dar nu se compara cu Ultegra XTC.

Multumesc
Diferenta dintre penn si xtc este undeva pe la 130 lei... daca te intereseaza schema, lasa o adresa de mail si se rezolva.

ejas

Mesaj de ejas »

[/quote]
Diferenta dintre penn si xtc este undeva pe la 130 lei... daca te intereseaza schema, lasa o adresa de mail si se rezolva.[/quote]

Eu mi-am tunat Ultegra XTC cu 2 rulmenti ceramici, unul la manivela si unul la wormshaft.
Nu as folosi o Ultegra XTC fara aceste 2 modificari, de aici diferenta de aprox 200 ron intre Ultegra si Penn...

Adresa mea de email este ejas@hotmail.com.
Multumesc anticipat pentru schema!

ejas

Mesaj de ejas »

Cu ajutorul lui Marius si a lui Ciprian am facut rost de schema pentru Penn. Am studiat-o, am studiat-o si ...

... mi-am cumparat cu 700 lei Shimano BBLC XT-A... de la Expo Aventuri, cu 10% discount de la Total Fishing... O mulineta exceptionala la un pret exceptional.. Deh... in afara de poluare, are si Bucurestiul niste avantaje..

Poate la 535 de lei as fi luat din prima Penn, dar cu 25% peste noapte (670 de lei...)... cind poti sa iei un Shimano BBLC XT-A cu 30 de lei mai mult... Putem face liste cu avantaje si dezavantaje in comparatia lor, dar cine a tinut BBLC XT-A in mina si a tinut si un Penn... la acelasi pret?...

Cine mai are nevoie de schema de la Penn, in jpg sau pdf pot sa i-o trimit (se vede bine, dar nu este ca pdf-ul original...)

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Unul din avantaleje Penn-ului Affinity, este ca vine cu tamburul de rezerva inclus in pret. In schimb ce la BBLC XT-A, tamburul de rezerva se poate achizitiona separat.

ejas

Mesaj de ejas »

Claudiu Garlea scrie:Unul din avantaleje Penn-ului Affinity, este ca vine cu tamburul de rezerva inclus in pret. In schimb ce la BBLC XT-A, tamburul de rezerva se poate achizitiona separat.
Pentru mine nu a functionat avantajul asta pentru ca oricum aveam si o Ultegra 14000 XTC, cu tambur de rezerva, care se potriveste si la BBLC XT-A...

Singurul plus, fata de BBLC XT-A, la mine ar fi fost sistemul de mai Slow Oscillation de la Penn fata de cel de la BBLC XT-A...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”