Cam asa aseaza firul.. zici ca nu e cum trebuie?Alexandru Mihai scrie:Eu nu am văzut ca aranjează firul cum trebuie, a făcut peruci la aproape fiecare aruncare.
Cam vag răspunsul dar asta este primul lucru care mulinetele le-a făcut!
Revin!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Cam asa aseaza firul.. zici ca nu e cum trebuie?Alexandru Mihai scrie:Eu nu am văzut ca aranjează firul cum trebuie, a făcut peruci la aproape fiecare aruncare.
Cam vag răspunsul dar asta este primul lucru care mulinetele le-a făcut!
Revin!
Salut,osc1or scrie:o posibila problema pentru cei care pescuiesc des la frecventa prin concursuri poate fi greutatea mulinetei.. in rest nu cred ca are minusuri..
Diferenta dintre penn si xtc este undeva pe la 130 lei... daca te intereseaza schema, lasa o adresa de mail si se rezolva.ejas scrie:Salut,osc1or scrie:o posibila problema pentru cei care pescuiesc des la frecventa prin concursuri poate fi greutatea mulinetei.. in rest nu cred ca are minusuri..
Are cineva schema de la acest Penn (LC Affinity 8000), drawing list in format pdf? L-as ruga sa mi-o trimita si mie pe email.
M-ar interesa si pe mine s-o studiez. Am Shimano Ultegra 14000 XTC si tunata este o mulineta excelenta. Dar as mai avea nevoie de o mulineta si cu 200 ron mai putin, acest Penn ar fi o varianta.
Eventual daca cineva a desfacut-o ne-ar putea pune niste poze sa vedem cit plastic are in ea si pe unde (schema ei este oricum esentiala).
Pentru cine are nevoie ii pot trimite schema de la Shimano sau Okuma Axeon VII 80, Okuma DCI-80.
Cele 2 Okume sunt mai ieftine, as putea sa-mi mai cumpar una, dar nu se compara cu Ultegra XTC.
Multumesc
Pentru mine nu a functionat avantajul asta pentru ca oricum aveam si o Ultegra 14000 XTC, cu tambur de rezerva, care se potriveste si la BBLC XT-A...Claudiu Garlea scrie:Unul din avantaleje Penn-ului Affinity, este ca vine cu tamburul de rezerva inclus in pret. In schimb ce la BBLC XT-A, tamburul de rezerva se poate achizitiona separat.