Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
--------------Bogdan Zaharia scrie:si eu astept...dar se pare ca persoana care le a facut nu vrea sa mai faca si nu este domeniul lui de activitate plus ca este froarte mult de munca
Problema este ca fie prin inlocuirea bucsei de plastic cu una de metal, fie prin inlocuirea ansamblului de la pick up cu cel de la BBLC XT-A,osc1or scrie:Se poate comanda la tf, cred ca e max 100 lei piesa cu sarma de la galet cu tot de speedcast sau bblc xta
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Refuz sa cred ca 4 grame poate dezechilibra o mulineta de 600, mai ales can aceasta e pe bat!ejas scrie:Problema este ca fie prin inlocuirea bucsei de plastic cu una de metal, fie prin inlocuirea ansamblului de la pick up cu cel de la BBLC XT-A,osc1or scrie:Se poate comanda la tf, cred ca e max 100 lei piesa cu sarma de la galet cu tot de speedcast sau bblc xta
se dezechilibreaza rotorul si vor fi vibratii, chiar foarte puternice (imi zicea Mugurel de la TF)..
Solutia la Shimano este scumpa, Aerotehnium Mgs, sau grea, BBLC XT-A..
Personal, m-am orientat catre solutia grea..
Ungureanu Bogdan scrie:Refuz sa cred ca 4 grame poate dezechilibra o mulineta de 600, mai ales can aceasta e pe bat!ejas scrie:Problema este ca fie prin inlocuirea bucsei de plastic cu una de metal, fie prin inlocuirea ansamblului de la pick up cu cel de la BBLC XT-A,osc1or scrie:Se poate comanda la tf, cred ca e max 100 lei piesa cu sarma de la galet cu tot de speedcast sau bblc xta
se dezechilibreaza rotorul si vor fi vibratii, chiar foarte puternice (imi zicea Mugurel de la TF)..
Solutia la Shimano este scumpa, Aerotehnium Mgs, sau grea, BBLC XT-A..
Personal, m-am orientat catre solutia grea..
osc1or scrie:Nu face nici o vibratie, stai calm.