Mulinete Shimano Ci4

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
osc1or
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de osc1or »

Se poate comanda la tf, cred ca e max 100 lei piesa cu sarma de la galet cu tot de speedcast sau bblc xta

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

jugarucristian
CS SENZOR

Re: Mulinete Shimano Ci4

Mesaj de jugarucristian »

Cu 100 de lei?!?!?!?!.............las' ca mai am 2 de rezerva de plastic si pe alea care s-au taiat le-am intors si le-am pilit :)))))))
C.S SENZOR TEAM

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Piesa se ia cu tot cu sarma de la galet, nu se gaseste diar bucsa aia separat.. trebuie ibtrebat la TF

Critic echilibrat

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

[quote="arsinel"
Am pierdut podium la cupa primaverii din cauza acelui plastic .Din 3 rezerve toate au devedint de ornament dupa prima noapte .[/quote]
Esti sigur ca mulinetele sunt de vina ca n-ai prins podiumul? Oare locul,nada si pescarul n-au nicio vina?

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Bogdan Zaharia scrie:si eu astept...dar se pare ca persoana care le a facut nu vrea sa mai faca si nu este domeniul lui de activitate plus ca este froarte mult de munca :(
--------------

noi am luat mulajul si vrem sa facem matritza .
Probleme mari sunt si cu arcul de la pintenul ala din tambur care face sa `caraie cand ia fir pestele ... Au pus o sarma subtire de doi bani si nu se mai aude nimic dupa cateva partide de fortza ...

Avem pe cineva care este bijutier si are rabdare si-a refacut acel arc si acum e ok ....dar a muncit o zi intreaga pt. 8 arcuri ....+ montat -demontat . Mi-a zis ca fara minim 20 lei pe arc - montat-demontat nu se mai baga ca-i migalos de tot ...

Si acum ma gandesc : Cumperi aceasta mulineta si incepi sa schimbi bucsi ca sa faci frana rapida ,schimbi arcurile ca sa auzi si tu cand ia fir ,schimbi galetul ca sa nu se mai taie , schimbi ,schimbi ,schimbi .... in concluzie e o mulineta de 2 bani daca o folosesti cu fire sub 30 :wink: (scuze daca supar pe careva ,dar eu testez un produs pe un an intreg si pe urma vorbesc ... dupa mine este ce-a mai slaba mulineta de pe piata pe segmentul ei de pret ...)
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

ejas

Re:

Mesaj de ejas »

osc1or scrie:Se poate comanda la tf, cred ca e max 100 lei piesa cu sarma de la galet cu tot de speedcast sau bblc xta

Problema este ca fie prin inlocuirea bucsei de plastic cu una de metal, fie prin inlocuirea ansamblului de la pick up cu cel de la BBLC XT-A,

se dezechilibreaza rotorul si vor fi vibratii, chiar foarte puternice (imi zicea Mugurel de la TF)..

Solutia la Shimano este scumpa, Aerotehnium Mgs, sau grea, BBLC XT-A..

Personal, m-am orientat catre solutia grea..

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Re: Re:

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

ejas scrie:
osc1or scrie:Se poate comanda la tf, cred ca e max 100 lei piesa cu sarma de la galet cu tot de speedcast sau bblc xta

Problema este ca fie prin inlocuirea bucsei de plastic cu una de metal, fie prin inlocuirea ansamblului de la pick up cu cel de la BBLC XT-A,

se dezechilibreaza rotorul si vor fi vibratii, chiar foarte puternice (imi zicea Mugurel de la TF)..

Refuz sa cred ca 4 grame poate dezechilibra o mulineta de 600, mai ales can aceasta e pe bat! :wink:
catch&release

pescarusull

Re: Re:

Mesaj de pescarusull »

Ungureanu Bogdan scrie:
ejas scrie:

Refuz sa cred ca 4 grame poate dezechilibra o mulineta de 600, mai ales can aceasta e pe bat! :wink:

Cele 4 grame nu conteaza foarte mult la viteza mica.
Dar, gandeste-te cate rotatii executa rotorul mulinetei la o tura complecta a manivelei.
In regim de recuperare faci o rotatie a manivelei in mai putin de o secunda.
Incearca acum sa calculezi cu ce greutate actioneaza cele 4 grame asupra axului central al mulinetei.
E vorba de forta centrifuga aici.
Cu siguranta mulineta va incepe sa bataie in mana.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Nu face nici o vibratie, stai calm.

Critic echilibrat

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Re:

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

osc1or scrie:Nu face nici o vibratie, stai calm.

:wink:
catch&release

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”