Mulinete Shimano Ci4

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
romanraul
Puncte: 0

Re: Mulinete Shimano Ci4

Mesaj de romanraul »

Am avut si Ci4 14000 XTB ( de kkt ), daiwa infinity 5000 - tancuri dar foarte zgomotoase si grele au luat Shimano Aero Technium 12000 XTB, cu piesa din metal la galet deci te contrazic cand zici de plastic.... Este altceva... Nici nu comparam....
Stima....
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

romanraul scrie:Am avut si Ci4 14000 XTB ( de kkt ), daiwa infinity 5000 - tancuri dar foarte zgomotoase si grele au luat Shimano Aero Technium 12000 XTB, cu piesa din metal la galet deci te contrazic cand zici de plastic.... Este altceva... Nici nu comparam....
Stima....
Asta ,cu ci4 xsa, xta, super ultegra xsa sunt ce trebuie, restul....
catch&release

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Am 5 buc de 2 sezoane .. doar la una singura am schimbat bucsa
Modelul este ci4 14000 xtb
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

malavita

Mesaj de malavita »

Am 4 bucati bblc ci4xtra-lc cumparate la sfarsitul lui februarie 2016,3 partide de 24 de ore,urmeaza una de 52 de ore dupa pasti.am pus pe saltea 17 crapi,am pierdut in ponton 3 crapi din cauza acelor(nr 8) si din motiv ca eram singur si nu am putut manevra usor minciogul.au avut greutati de:1 buc 14,5kg,1 buc 12kg, 1 buc 9 kg si retul intre7 si 7,5 kg plus 2 ciortanei intre 1 si 1,5kg nepusi la socoteala initiala.pescuit doar plantat la 140 de metri,monofilament p-line 0,41.
Nu am aceasta problema,am verificat si eu mulinete mai mult de sperietura dupa ce am citit topicul.eu nu cred ca mulineta este de vina,problema cred ca este la monofilamentul folosit.din care stiu eu nu este proiectata pt astfel de diametre(0.20 - 0.25)
"V-am lasat saraci si prosti,v-am gasit si mai saraci si mai prosti"
Constantin Brancusi,sculptor roman.

malavita

Mesaj de malavita »

Acele au fost nr opt iar urmatoarea partida o sa fie de 72 ore,scuzati graba
"V-am lasat saraci si prosti,v-am gasit si mai saraci si mai prosti"
Constantin Brancusi,sculptor roman.

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

malavita scrie:Am 4 bucati bblc ci4xtra-lc cumparate la sfarsitul lui februarie 2016,3 partide de 24 de ore,urmeaza una de 52 de ore dupa pasti.am pus pe saltea 17 crapi,am pierdut in ponton 3 crapi din cauza acelor(nr 8) si din motiv ca eram singur si nu am putut manevra usor minciogul.au avut greutati de:1 buc 14,5kg,1 buc 12kg, 1 buc 9 kg si retul intre7 si 7,5 kg plus 2 ciortanei intre 1 si 1,5kg nepusi la socoteala initiala.PESCUIT DOAR PLANTAT la 140 de metri,monofilament p-line 0,41.
Nu am aceasta problema,am verificat si eu mulinete mai mult de sperietura dupa ce am citit topicul.eu nu cred ca mulineta este de vina,problema cred ca este la monofilamentul folosit.din care stiu eu nu este proiectata pt astfel de diametre(0.20 - 0.25)
Dacaca pescuiesti doar plantat nu ai treaba cu bucsea.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

Andrei Costache

Mesaj de Andrei Costache »

Salutare. Am revenit cu detalii despre bucsa. Am facut una noua dintr-un plastic foarte dur ( folosit in industria alimentara ). Am pescuit in weekend cu ea montata si nu am avut niciun fel de problema. Diferenta de greutate in cea originala si asta este foarte mica, prin urmare nu rezulta joc pe ax. Daca mai sunteti interesati, ne putem intalni in Bucuresti sa vedeti cum vine pe mulineta ( o sa pun niste poze diseara ). Pretul unei piese este 10 lei.

Andrei Costache

Mulinete Shimano Ci4

Mesaj de Andrei Costache »

ImagineImagineImagine

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

romanraul scrie:Am avut si Ci4 14000 XTB ( de kkt ), daiwa infinity 5000 - tancuri dar foarte zgomotoase si grele au luat Shimano Aero Technium 12000 XTB, cu piesa din metal la galet deci te contrazic cand zici de plastic.... Este altceva... Nici nu comparam....
Stima....
De ce, oare, la Infinity si BBLC nu au fost probleme!? Iar la ce a aparut dupa ele, incepe lumea sa le duca dorul?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

arsinel scrie:SALUT!
Ce mulineta din gama Ci4 nu are plasticul ala de Kk la galet?
La Daiwa, la aceeasi gama de preturi, ce probleme au(sunt piese de kk si la concurenta? Ca sa nu mai amintesc faptul ca modelele mei vechi de la Daiwa si Shimano, cu exceptia greutatii, "dau rusine" noilor modele...)?
P.S. Nu sunt putini cei care laudau pana mai ieri noile materiale gen CI4...
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”