Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Asta ,cu ci4 xsa, xta, super ultegra xsa sunt ce trebuie, restul....romanraul scrie:Am avut si Ci4 14000 XTB ( de kkt ), daiwa infinity 5000 - tancuri dar foarte zgomotoase si grele au luat Shimano Aero Technium 12000 XTB, cu piesa din metal la galet deci te contrazic cand zici de plastic.... Este altceva... Nici nu comparam....
Stima....
Dacaca pescuiesti doar plantat nu ai treaba cu bucsea.malavita scrie:Am 4 bucati bblc ci4xtra-lc cumparate la sfarsitul lui februarie 2016,3 partide de 24 de ore,urmeaza una de 52 de ore dupa pasti.am pus pe saltea 17 crapi,am pierdut in ponton 3 crapi din cauza acelor(nrsi din motiv ca eram singur si nu am putut manevra usor minciogul.au avut greutati de:1 buc 14,5kg,1 buc 12kg, 1 buc 9 kg si retul intre7 si 7,5 kg plus 2 ciortanei intre 1 si 1,5kg nepusi la socoteala initiala.PESCUIT DOAR PLANTAT la 140 de metri,monofilament p-line 0,41.
Nu am aceasta problema,am verificat si eu mulinete mai mult de sperietura dupa ce am citit topicul.eu nu cred ca mulineta este de vina,problema cred ca este la monofilamentul folosit.din care stiu eu nu este proiectata pt astfel de diametre(0.20 - 0.25)
De ce, oare, la Infinity si BBLC nu au fost probleme!? Iar la ce a aparut dupa ele, incepe lumea sa le duca dorul?romanraul scrie:Am avut si Ci4 14000 XTB ( de kkt ), daiwa infinity 5000 - tancuri dar foarte zgomotoase si grele au luat Shimano Aero Technium 12000 XTB, cu piesa din metal la galet deci te contrazic cand zici de plastic.... Este altceva... Nici nu comparam....
Stima....
La Daiwa, la aceeasi gama de preturi, ce probleme au(sunt piese de kk si la concurenta? Ca sa nu mai amintesc faptul ca modelele mei vechi de la Daiwa si Shimano, cu exceptia greutatii, "dau rusine" noilor modele...)?arsinel scrie:SALUT!
Ce mulineta din gama Ci4 nu are plasticul ala de Kk la galet?