poate din cauză că și subiectul seamănă cu o ciorbă rerere...încălzită!osc1or scrie:Am observat ca in general esti un tip cu multe postari haioase dar gluma asta, sincer, nu prea ti-a reusit...

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
poate din cauză că și subiectul seamănă cu o ciorbă rerere...încălzită!osc1or scrie:Am observat ca in general esti un tip cu multe postari haioase dar gluma asta, sincer, nu prea ti-a reusit...
Pai ce sa facem Dumi daca marele importator s-a dat la fund?osc1or scrie:DumiD scrie:Circul a inceput cand s-a facut aluzia ca Yuki e aceasi mulineta cu FL si nu cu Shimano Fliegen TD. Si culmea, cei mai afectati de comparatie au fost tot "fanii" hakuyo, care lasau de inteles ca pot exsista chinezarii scumpe si bune, care se bat cu Shimano si Daiwa, da' sa nu fie comercializate de DM, ca atunci e clar ca sunt mizerii. Si dupa ce au iesit baietii la casting si au venit cu prime impresii vad ca s-a uitat de tot de Yuki si l-au scos pe Mitranescu la careu, sa-l certe un pic
te mananca-n ... te scarpini na acummartinik scrie:Pai ce sa facem Dumi daca marele importator s-a dat la fund?osc1or scrie:DumiD scrie:Circul a inceput cand s-a facut aluzia ca Yuki e aceasi mulineta cu FL si nu cu Shimano Fliegen TD. Si culmea, cei mai afectati de comparatie au fost tot "fanii" hakuyo, care lasau de inteles ca pot exsista chinezarii scumpe si bune, care se bat cu Shimano si Daiwa, da' sa nu fie comercializate de DM, ca atunci e clar ca sunt mizerii. Si dupa ce au iesit baietii la casting si au venit cu prime impresii vad ca s-a uitat de tot de Yuki si l-au scos pe Mitranescu la careu, sa-l certe un pic
Si-a sters de pe facebook toti "prietenii" carcotasi si a ramas cu cei 3 - 4 insi care tot posteaza:"
"Morariu Florin added 3 new photos — with Sorin Buzatu.
17 hrs ·
Super forta...yuki star.."
sau
"Morariu Florin Inportant si de stiut la aceasta bijuterie ca pikapul nu sare oricat de prost ai lansa"
sau
"Morariu Florin Firu este antradevar fluo se vede foarte bine noaptea"
sau
"Ionut Taloi Cele mai bune cârlige pe care le-am folosit....si o spun cu toată încrederea!!!" (aici e vorba de noile carlige produse in fabrica NEXT FISHING TACKLE, 50 de bucati 2 euro pe Aliexpress, 16 lei 10 carlige la fraieri)
sau
"Boby Stanilescu Acest fir este un fir destinat pescuituluj marin de pe tarm ...cum ii spune si numele in special pt dorada si lup de mare ...este conceput pt atingerea distantelor extreme deasemenea particularitatea lui este rezistenta la abraziune de substrat nisipos ....pescuitul la dorada fiind un pescuit pe substrat asemanator cu cel al crapului dar se folosesc plumbi culisanti rotunzi ....si rig mare minim 50cm ...."
Cred ca omul lucreaza undercover la Antena 3 ca prea e bun.
In fond si la urma urmei, fiecare are grija de afacerea lui asa cum stie, si cum poate..[/qutobe
Ti-a gresit cu ceva baiatul?......dai in el ca surdu-n tobe. Din toate produsele lui nu ai vazut si pipait nici unul, dar toate sunt praf si pulbere......am vazut sj pipait cam tot ce a adus duminica la casting, mi-am format o parere......
Este afacerea omului si si-o promoveaza cum stie si cum poate........
Pagina 9 !black fish scrie:o parere de la cei care au fost la casting ar fi ideala...