mulinete YUKI

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Lucian SV
Puncte: 0

Re: mulinete YUKI

Mesaj de Lucian SV »

osc1or scrie:Am observat ca in general esti un tip cu multe postari haioase dar gluma asta, sincer, nu prea ti-a reusit...:)
poate din cauză că și subiectul seamănă cu o ciorbă rerere...încălzită! :wink:

martinik

Mesaj de martinik »

osc1or scrie:
DumiD scrie:Circul a inceput cand s-a facut aluzia ca Yuki e aceasi mulineta cu FL si nu cu Shimano Fliegen TD. Si culmea, cei mai afectati de comparatie au fost tot "fanii" hakuyo, care lasau de inteles ca pot exsista chinezarii scumpe si bune, care se bat cu Shimano si Daiwa, da' sa nu fie comercializate de DM, ca atunci e clar ca sunt mizerii. Si dupa ce au iesit baietii la casting si au venit cu prime impresii vad ca s-a uitat de tot de Yuki si l-au scos pe Mitranescu la careu, sa-l certe un pic :)
Pai ce sa facem Dumi daca marele importator s-a dat la fund?
Si-a sters de pe facebook toti "prietenii" carcotasi si a ramas cu cei 3 - 4 insi care tot posteaza:"

"Morariu Florin added 3 new photos — with Sorin Buzatu.
17 hrs ·
Super forta...yuki star.."
sau
"Morariu Florin Inportant si de stiut la aceasta bijuterie ca pikapul nu sare oricat de prost ai lansa"
sau
"Morariu Florin Firu este antradevar fluo se vede foarte bine noaptea"
sau
"Ionut Taloi Cele mai bune cârlige pe care le-am folosit....si o spun cu toată încrederea!!!" (aici e vorba de noile carlige produse in fabrica NEXT FISHING TACKLE, 50 de bucati 2 euro pe Aliexpress, 16 lei 10 carlige la fraieri)
sau
"Boby Stanilescu Acest fir este un fir destinat pescuituluj marin de pe tarm ...cum ii spune si numele in special pt dorada si lup de mare ...este conceput pt atingerea distantelor extreme deasemenea particularitatea lui este rezistenta la abraziune de substrat nisipos ....pescuitul la dorada fiind un pescuit pe substrat asemanator cu cel al crapului dar se folosesc plumbi culisanti rotunzi ....si rig mare minim 50cm ...."

Cred ca omul lucreaza undercover la Antena 3 ca prea e bun.

In fond si la urma urmei, fiecare are grija de afacerea lui asa cum stie, si cum poate..[/qutobe

Ti-a gresit cu ceva baiatul?......dai in el ca surdu-n tobe. Din toate produsele lui nu ai vazut si pipait nici unul, dar toate sunt praf si pulbere......am vazut sj pipait cam tot ce a adus duminica la casting, mi-am format o parere......

Este afacerea omului si si-o promoveaza cum stie si cum poate........

hannibal

Mesaj de hannibal »

Pai spuneti ne si noua parerea dvs. obiectiva. Doar pentru asta am deschis topicul.Pe mine nu ma intereseaza cum promoveaza domnul produsele dar din cate am auzit si citit pe aici nu si merita banii .Or fi bune dar poate la alt pret , nu 900 lei . Si faptul ca sunt mai bune ca Shimano sau Daiwa , dupa spusele dunmealui, mi se pare deplasat.Una este sa ti faci reclama si alta sa spui minciuni sa pacalesti oamenii sa vinzi niste produse cu un pret mult peste calitatea produselor.

hannibal

Mesaj de hannibal »

Apropo de cele postate de userul osc1or, asta vad si eu pe facebook , cativa(cam aceiasi) care dau feedback uri favorabile ba chiar extraordinare din orice pozitie, lucru care nu se intampla la alti vanzatori, fapt care bate la ochi si atrage atentia . Pana la urma nu doresc sa i fac antireclama vanzatorului dar pot atrage atentia acelor necunoscatori care se arunca sa plateasca niste sume mari pentru niste produse care nu si reflecta pretul in calitate. Tocmai de aceea am initiat acest topic sa aflam parerile obiective a celor care au folosit mulinetele, raportate la calitate pret.

PallBogdan
pescar de competitie

mulinete YUKI

Mesaj de PallBogdan »

Omul e bolnav...nu va mai bateti capul! E IRECUPERABIL!!!

Andrei91

Mesaj de Andrei91 »

Omu pescuieste plantat pe hermes , are un navomodel :)))

Simu Alexandru

Mesaj de Simu Alexandru »

martinik scrie:
osc1or scrie:
DumiD scrie:Circul a inceput cand s-a facut aluzia ca Yuki e aceasi mulineta cu FL si nu cu Shimano Fliegen TD. Si culmea, cei mai afectati de comparatie au fost tot "fanii" hakuyo, care lasau de inteles ca pot exsista chinezarii scumpe si bune, care se bat cu Shimano si Daiwa, da' sa nu fie comercializate de DM, ca atunci e clar ca sunt mizerii. Si dupa ce au iesit baietii la casting si au venit cu prime impresii vad ca s-a uitat de tot de Yuki si l-au scos pe Mitranescu la careu, sa-l certe un pic :)
Pai ce sa facem Dumi daca marele importator s-a dat la fund?
Si-a sters de pe facebook toti "prietenii" carcotasi si a ramas cu cei 3 - 4 insi care tot posteaza:"

"Morariu Florin added 3 new photos — with Sorin Buzatu.
17 hrs ·
Super forta...yuki star.."
sau
"Morariu Florin Inportant si de stiut la aceasta bijuterie ca pikapul nu sare oricat de prost ai lansa"
sau
"Morariu Florin Firu este antradevar fluo se vede foarte bine noaptea"
sau
"Ionut Taloi Cele mai bune cârlige pe care le-am folosit....si o spun cu toată încrederea!!!" (aici e vorba de noile carlige produse in fabrica NEXT FISHING TACKLE, 50 de bucati 2 euro pe Aliexpress, 16 lei 10 carlige la fraieri)
sau
"Boby Stanilescu Acest fir este un fir destinat pescuituluj marin de pe tarm ...cum ii spune si numele in special pt dorada si lup de mare ...este conceput pt atingerea distantelor extreme deasemenea particularitatea lui este rezistenta la abraziune de substrat nisipos ....pescuitul la dorada fiind un pescuit pe substrat asemanator cu cel al crapului dar se folosesc plumbi culisanti rotunzi ....si rig mare minim 50cm ...."

Cred ca omul lucreaza undercover la Antena 3 ca prea e bun.

In fond si la urma urmei, fiecare are grija de afacerea lui asa cum stie, si cum poate..[/qutobe

Ti-a gresit cu ceva baiatul?......dai in el ca surdu-n tobe. Din toate produsele lui nu ai vazut si pipait nici unul, dar toate sunt praf si pulbere......am vazut sj pipait cam tot ce a adus duminica la casting, mi-am format o parere......

Este afacerea omului si si-o promoveaza cum stie si cum poate........
te mananca-n ... te scarpini na acum :lol: :lol:
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

black fish

Mesaj de black fish »

o parere de la cei care au fost la casting ar fi ideala...
Cand esti mort nu stii ......e greu pentru cei din jur , la fel si cand esti prost......

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

black fish scrie:o parere de la cei care au fost la casting ar fi ideala...
Pagina 9 !
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”