Mulinetele Tica

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cristialex
Puncte: 0

Mulinetele Tica

Mesaj de cristialex »

Vă salut. Zilele trecute am întâlnit la un pescar mulinete Tica Scepter. De curiozitate l am rugat să mă lase să,, ma joc,, puțin cu una. Am. Fost plăcut surprins de calitatea finisajelor, și modul în care rulează. Am căutat mai multe detalii pe forum despre Tica, dar nu am găsit pe nicăieri. Nu folosește nimeni mulinete de la Tica? Opinii, păreri? Mulțumesc.

Cristian Dumitrescu

Re: Mulinetele Tica

Mesaj de Cristian Dumitrescu »

Salut, am avut eu 4 bucati TF 8007 parca...

Nu prea ma intelegeam cu manerul care era foarte mare.

Baitrunnerul prostut - la 1 din ele s-a stricat frana noroc ca ramasese cat de cat ok reglata.

Mi s-au parut destul de grele.

Driscu Radu

Mesaj de Driscu Radu »

Salut desi nu am pus mana pe scepter am avut in mana si prieteni de ai mei au avut sau au tica abyss chiar si de 7-8 ani fara probleme in utilizare.Raportat la costuri si fiabilitate face toti bani au fost mulinetele care le vroiam combinate cu un kkarp eternity sau prologic tournament, asta prin 2010-2011, cand am inceput sa-mi iau altceva fara a face rabat la calitate.Singuru lucru care le pot reprosa la tica este greutatea.

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

Greutatea abyss-ului se datoreaza sasiului metalic pe care e cosntruita mulineta (cybernetic frame), in care sunt plasate angrenajul, sistemul de oscilatie etc.

Scepterul, la fel ca si dolphin...de mare angajament, cu conditia sa fie modelul vechi, adica GF
La fel si sportera, un veritabil tanc pentru pescuitul la dunare (in special din barca) sau orice soi de pescuit greu...cu aceeasi conditie, sa fie modelul vechi, adica SR
Si au mai fost modele foarte ok de la tica, dar au umblat la calitate. Intradevar, s-au mai si ieftinit cele pe care le-au facut mai slabe, dar modelele astea nu merita. In aceiasi bani, de preferat okuma

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”