nash siren rs-1

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

tonny
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: nash siren rs-1

Mesaj de tonny »

Macar daca ai strans niste bani i-ai dat pe ceva de calitate si in acelasi timp si utili 100%.Eu i-am vazut la un baiat si la prima vedere sunt super ok,poate in viitor o sa strang si eu de un set :roll: .Sa-i folosesti sanatos si sa sune numai over +10 la ei :lol:
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

lucian_dj scrie:acelasi comentariu ca si vulpea cu strugurii.daca nu ajunge la ei cica sunt acri ,nu?
Am mai prins si noi furtuni pe balta iar daca echipamentul este reglat corect de la inceput nu vad ce alte setari poti sa faci din cort, poate ne dai si noua niste exemple.
Toate prsotiile astea sau alea cu usb sau alte minunatii sunt chestii de marketing la care unii pun botul in rest.....

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

daca faci partide de max 48h sunt buni si cartofi dar la partide lungi si dupa cateva zeci de kg aruncate cu spodu sau cobra sunt curios cat mai esti u de vrenic sa te tot ridici din cort
Si in legatura cu setarile eu am fost doar la o partida cu ei dar din pliant am citit ca potzi regla volum intensitate a lumini de noapte reglaj de finetze indiferent de conditziile climaterice si de la fortza vantului miscarea firului ramane undeva la 0,7 cm care itzi permite sa indentifici si un singur bip reglaj volum etc etc si toate astea de la distantza fara sa deranjezi pe nimeni daca toate astea sunt un deranj pentru tine si este doar ceva comercial treaba ta . SI DACA TOT ESTI ASA DERANJAT DE NASH U CU CE SENZORI PESCUIESTI??

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

lucian_dj scrie:daca faci partide de max 48h sunt buni si cartofi dar la partide lungi si dupa cateva zeci de kg aruncate cu spodu sau cobra sunt curios cat mai esti u de vrenic sa te tot ridici din cort
Si in legatura cu setarile eu am fost doar la o partida cu ei dar din pliant am citit ca potzi regla volum intensitate a lumini de noapte reglaj de finetze indiferent de conditziile climaterice si de la fortza vantului miscarea firului ramane undeva la 0,7 cm care itzi permite sa indentifici si un singur bip reglaj volum etc etc si toate astea de la distantza fara sa deranjezi pe nimeni daca toate astea sunt un deranj pentru tine si este doar ceva comercial treaba ta . SI DACA TOT ESTI ASA DERANJAT DE NASH U CU CE SENZORI PESCUIESTI??
da tu ce esti asa deranjat ca omu nu iti lauda senzorii???....si-a spus doar parerea..... :wink:
slowly we rot- by Obituary

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

robyvan scrie: da tu ce esti asa deranjat ca omu nu iti lauda senzorii???....si-a spus doar parerea..... :wink:

Eh, noi trebuia sa cadem pe spate si sa ii spunem " MARITE GURU AL PESCUITULUI ITI MULTUMIM CA TE LAUZI IN FATA NOASTRA!!! "

Cum, am mai spus sa ii stapanesti sanatos dar asta nu inseamna ca trebuie sa cad pe spate !

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

si totusi u ce folosesti
?

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

lucian_dj scrie:si totusi u ce folosesti
?
Ceva simplu ATT de la Gardner !

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

foarte buni ms.

Osiris

Mesaj de Osiris »

Din cate am inteles de la un proprietar ai acestor senzori Nash Siren RS-1, au o mare problema ziua, nu se vad luminitele din role.
Si eu ma gandeam sa-mi iau un set la un moment dat, dar din toate discutiile mele cu diversi pescari, am ajuns la o singura marca: DELKIM.
Intradevar un set complet cu tot ce au ei, DuoCarb, NiteLite, D-lok, ajung undeva in jur de 3800 roni, dar marele avantaj este ca iti poti lua, macar cate 1 pe luna.

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

pai daca ai statzie cetzi mai trebuie lumina de pe senzor???

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”