Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Am mai prins si noi furtuni pe balta iar daca echipamentul este reglat corect de la inceput nu vad ce alte setari poti sa faci din cort, poate ne dai si noua niste exemple.lucian_dj scrie:acelasi comentariu ca si vulpea cu strugurii.daca nu ajunge la ei cica sunt acri ,nu?
da tu ce esti asa deranjat ca omu nu iti lauda senzorii???....si-a spus doar parerea.....lucian_dj scrie:daca faci partide de max 48h sunt buni si cartofi dar la partide lungi si dupa cateva zeci de kg aruncate cu spodu sau cobra sunt curios cat mai esti u de vrenic sa te tot ridici din cort
Si in legatura cu setarile eu am fost doar la o partida cu ei dar din pliant am citit ca potzi regla volum intensitate a lumini de noapte reglaj de finetze indiferent de conditziile climaterice si de la fortza vantului miscarea firului ramane undeva la 0,7 cm care itzi permite sa indentifici si un singur bip reglaj volum etc etc si toate astea de la distantza fara sa deranjezi pe nimeni daca toate astea sunt un deranj pentru tine si este doar ceva comercial treaba ta . SI DACA TOT ESTI ASA DERANJAT DE NASH U CU CE SENZORI PESCUIESTI??
robyvan scrie: da tu ce esti asa deranjat ca omu nu iti lauda senzorii???....si-a spus doar parerea.....
Ceva simplu ATT de la Gardner !lucian_dj scrie:si totusi u ce folosesti
?