Noua mulineta Shimano de 1000 euro ?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Noua mulineta Shimano de 1000 euro ?

Mesaj de Vladut Mateianu »

Despre asta este vorba : http://www.ebay.com/itm/SHIMANO-SUPER-A ... 0790850387

Ce parere aveti ? O fi mai buna ca BBRLC-ul ? :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

nu cred ca e mai buna. :!: poate ceva mai buna ca si okuma. :lol: sau nu? :?:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

cred ca va face concurenta la daiwa basia.

zander

Mesaj de zander »

nu vi se pare ca intra cam putin fir pe ea?

costea

Mesaj de costea »

sa fie numai o mulineta de casting?are frana?eu nu cred ca se poate pescuii cu ea

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Este fara frana asa ca se poate folosi doar la concursurile de casting sau pescuit la stiuca si caras :lol:

Peter Lero

Mesaj de Peter Lero »

Stimati
mulinete XSB sunt deja in janta mea si am facut presentare la Big Fish si pe balta unde am pescuit. Nu se compara cu Basia AIr pentru ca acestea mulineta pune mult mai mult fir pe tambur, are slow motion, practic tambur este stationar
in timpul rotatie pick-up-ului. Basia intro simpla rotatie pune 80 cm de fir pe tambur si XSA si XSB peste 1m. Personal am pus 700 m la tambur 10000 de mono 0,30mm. La Basia am undeva sub 400m. Basia pune fir pe tambur la 3 mm distanta unul langa altul. XSB pune fir langa fir fara spatiu si datorita efectul Slow Motion tambur are capacitatea enorma. Comparativ cu XSA mulineta XSB, are un rulment in plus, si a primit premiu pentru anul 2011 de la EFTTEX in Amsterdam. Are dor 440 gr eact la fel ca Basia Air, Tambur de 10000 care are mult mai mare capacitatea, recupera cam 30% mai mult fir de cat Basia si pentru casting este mult mai convenabila. Nu costa 1000 de Euro. Am platit exact 570 Euro/bucata si merita fie care cent.
In acestea moment sunt peste 400 bucate comandate deja in Germania. Datorita problemelor in Japonia nu se stie exact cind o se fie pe stock in Europa. Estimarile sunt undeva in Martie 2012.
Toate cele bune in timpul ierni si fir intins in sezonul urmator.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Peter Lero scrie:Stimati
mulinete XSB sunt deja in janta mea si am facut presentare la Big Fish si pe balta unde am pescuit. Nu se compara cu Basia AIr pentru ca acestea mulineta pune mult mai mult fir pe tambur, are slow motion, practic tambur este stationar
in timpul rotatie pick-up-ului. Basia intro simpla rotatie pune 80 cm de fir pe tambur si XSA si XSB peste 1m. Personal am pus 700 m la tambur 10000 de mono 0,30mm. La Basia am undeva sub 400m. Basia pune fir pe tambur la 3 mm distanta unul langa altul. XSB pune fir langa fir fara spatiu si datorita efectul Slow Motion tambur are capacitatea enorma. Comparativ cu XSA mulineta XSB, are un rulment in plus, si a primit premiu pentru anul 2011 de la EFTTEX in Amsterdam. Are dor 440 gr eact la fel ca Basia Air, Tambur de 10000 care are mult mai mare capacitatea, recupera cam 30% mai mult fir de cat Basia si pentru casting este mult mai convenabila. Nu costa 1000 de Euro. Am platit exact 570 Euro/bucata si merita fie care cent.
In acestea moment sunt peste 400 bucate comandate deja in Germania. Datorita problemelor in Japonia nu se stie exact cind o se fie pe stock in Europa. Estimarile sunt undeva in Martie 2012.
Toate cele bune in timpul ierni si fir intins in sezonul urmator.
Stai un pic...cea de 1000 de euro este Super Aero KIsu Special Comp Edition, care e diferita de cea pe care o detii tu !
p.s.
Din cate stiu eu deschiderea tamburului e de 35 mm si observ ca Aerotehnium MGS XSB aseaza cam 55 de spire la o cursa in sus, sau in jos, a tamburului (110 spire la o oscilatie completa sus-jos a tamburului), asa ca presupun ca asta e motivul ptr. care creeaza impresia ca pune din prima firul spira langa spira, fara spatiu ! Teoretic , doar daca folosesti fir de la 0.60 in sus o sa ai spira langa spira , fara spatiu intre ele !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

robert_anisoiu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de robert_anisoiu »

Vladut Mateianu scrie:Despre asta este vorba : http://www.ebay.com/itm/SHIMANO-SUPER-A ... 0790850387

Mulineta la care face Vladut trimitere este o mulineta de spinning(scrie si in descrierea produsului de pe Ebay). Asa ca nu prea are nimic de-a face cu pescuitul crapului, BaitRunner, etc.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

robert_anisoiu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Despre asta este vorba : http://www.ebay.com/itm/SHIMANO-SUPER-A ... 0790850387

Mulineta la care face Vladut trimitere este o mulineta de spinning(scrie si in descrierea produsului de pe Ebay). Asa ca nu prea are nimic de-a face cu pescuitul crapului, BaitRunner, etc.
In afara Europei mulinetele se impart in cateva categorii clare si orice mulineta care nu e de Baitcasting, Trolling, Flyfishing, este o mulineta de Spining (cu tambur fix) !
p.s.
Kisu Sepecial Compe Edition are tamburul special facut ptr. casting cu linie din fir textil ! Se gasesc de cumparat tamburi si piese componente ale sistemului de frana frontala si mulineta poate fi folosita normal la pescuit !
http://www.plat.co.jp/shop/catalog/defa ... umeya.html
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”