Ce parere aveti ? O fi mai buna ca BBRLC-ul ?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Stai un pic...cea de 1000 de euro este Super Aero KIsu Special Comp Edition, care e diferita de cea pe care o detii tu !Peter Lero scrie:Stimati
mulinete XSB sunt deja in janta mea si am facut presentare la Big Fish si pe balta unde am pescuit. Nu se compara cu Basia AIr pentru ca acestea mulineta pune mult mai mult fir pe tambur, are slow motion, practic tambur este stationar
in timpul rotatie pick-up-ului. Basia intro simpla rotatie pune 80 cm de fir pe tambur si XSA si XSB peste 1m. Personal am pus 700 m la tambur 10000 de mono 0,30mm. La Basia am undeva sub 400m. Basia pune fir pe tambur la 3 mm distanta unul langa altul. XSB pune fir langa fir fara spatiu si datorita efectul Slow Motion tambur are capacitatea enorma. Comparativ cu XSA mulineta XSB, are un rulment in plus, si a primit premiu pentru anul 2011 de la EFTTEX in Amsterdam. Are dor 440 gr eact la fel ca Basia Air, Tambur de 10000 care are mult mai mare capacitatea, recupera cam 30% mai mult fir de cat Basia si pentru casting este mult mai convenabila. Nu costa 1000 de Euro. Am platit exact 570 Euro/bucata si merita fie care cent.
In acestea moment sunt peste 400 bucate comandate deja in Germania. Datorita problemelor in Japonia nu se stie exact cind o se fie pe stock in Europa. Estimarile sunt undeva in Martie 2012.
Toate cele bune in timpul ierni si fir intins in sezonul urmator.
Mulineta la care face Vladut trimitere este o mulineta de spinning(scrie si in descrierea produsului de pe Ebay). Asa ca nu prea are nimic de-a face cu pescuitul crapului, BaitRunner, etc.Vladut Mateianu scrie:Despre asta este vorba : http://www.ebay.com/itm/SHIMANO-SUPER-A ... 0790850387
In afara Europei mulinetele se impart in cateva categorii clare si orice mulineta care nu e de Baitcasting, Trolling, Flyfishing, este o mulineta de Spining (cu tambur fix) !robert_anisoiu scrie:Mulineta la care face Vladut trimitere este o mulineta de spinning(scrie si in descrierea produsului de pe Ebay). Asa ca nu prea are nimic de-a face cu pescuitul crapului, BaitRunner, etc.Vladut Mateianu scrie:Despre asta este vorba : http://www.ebay.com/itm/SHIMANO-SUPER-A ... 0790850387