Ai mancat fasole?RSC scrie:DumiD scrie:Nu-mi place forma si-mi fura din placerile iernii, sa stau in casa si sa leg carlige.partz....

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ai mancat fasole?RSC scrie:DumiD scrie:Nu-mi place forma si-mi fura din placerile iernii, sa stau in casa si sa leg carlige.partz....
...cu o poveste frumoasa se scot banii fraierilor din buzunare, nu?!petre iulian scrie:pur comerciale .....
...corect... si simplu: asta-i cheia succesuluiAndrei91 scrie:Aceeasi pozitie o are si un snowman executat corect ...
Au si ei ”falitii” lor.Eh.., astea sunt 2 "ciudatenii" trecute la categoria "noutati 2017" la magazinul clubului (in NL).
...cred ca ai vrut sa scrii... "fraierii"bogdan5 scrie:Au si ei ”falitii” lor.Eh.., astea sunt 2 "ciudatenii" trecute la categoria "noutati 2017" la magazinul clubului (in NL).
-----------RSC scrie:...cu o poveste frumoasa se scot banii fraierilor din buzunare, nu?!petre iulian scrie:pur comerciale .....![]()
Sunt mai grele decat cele clasice, cursa anoului mai mica decat varianta clasica, in schimb sunt comerciale- pentru cei lenesi sau grabitiRSC scrie:Dar despre carligele astea ce zici?