Am eu una care recupereaza mai mult !...e si mai renumita !Neamtul scrie:E o greseala,recupereaza 100% sigur 122cm.E renumita pentru acest detaliu.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Am eu una care recupereaza mai mult !...e si mai renumita !Neamtul scrie:E o greseala,recupereaza 100% sigur 122cm.E renumita pentru acest detaliu.
aaaaaa despre care mulineta e vorba ?gor965 scrie:Am eu una care recupereaza mai mult !...e si mai renumita !Neamtul scrie:E o greseala,recupereaza 100% sigur 122cm.E renumita pentru acest detaliu....daca mulinezi mai tare, isi ia zborul !
Okuma Powerliner 2007 - raport 5.8/1 - recuperare 125 cm per tur (cu tamburul full) !soare_33 scrie:aaaaaa despre care mulineta e vorba ?gor965 scrie:Am eu una care recupereaza mai mult !...e si mai renumita !Neamtul scrie:E o greseala,recupereaza 100% sigur 122cm.E renumita pentru acest detaliu....daca mulinezi mai tare, isi ia zborul !
niceOkuma Powerliner 2007 - raport 5.8/1 - recuperare 125 cm per tur (cu tamburul full) !
Si pe site-ul producatorului apare aceeasi informatie 122 cm. Acum e si verificata.soare_33 scrie:da am masurat si eu acum, intr-adevar recupereaza 122 cm la o invartire de manivela FOARTE TARE, eu am mers pe mana celor care au scris acolo si sunt surprins de cele aflate
Cristi, tu ce mulineta ai la spod?andronic cristian scrie:Si pe site-ul producatorului apare aceeasi informatie 122 cm. Acum e si verificata.soare_33 scrie:da am masurat si eu acum, intr-adevar recupereaza 122 cm la o invartire de manivela FOARTE TARE, eu am mers pe mana celor care au scris acolo si sunt surprins de cele aflate