Okuma Epix V2 3.90m/3.5lb/3seg

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
microaka
Puncte: 0

Pareri lanseta Okuma Epix V2 3.90/3.5lb 2 tronsoane

Mesaj de microaka »

Poseda cineva acest model de lanseta?
Va rog frumos imi puteti da cateva informatii despre lanseta in urma folosirii pe balta...actiune, distanta de lansare, etc.!?
Va multumesc!

CRAPULL

Re: Pareri lanseta Okuma Epix V2 3.90/3.5lb 2 tronsoane

Mesaj de CRAPULL »

Sal. eu detin 1 buc. am luat-o pt. testare. Am nadit cu ea din gresala intr-o dimineata era prea noapte afara si nu mi-am dat seama.Am dat cu momitor mare ,cu plumb de 120 gr.Am fortato la maxim pana cand am auzit cum paraie lacul de la matisajul inelelor si nu sa rupt . Atunci am vrut sa dau cu ea pana se rupe da a rezistat .Acum o am in casa si ma uit la ea .Meriata bani dar poti cauta si altceva la bani astia.Mai ai rabdare pana pe 21.11.14 vinerea neagra o sa vina si poare atunci sare un iepure. :D :D :mrgreen: :mrgreen:

sorinhc

Okuma Epix V2 3.90m/3.5lb/3seg

Mesaj de sorinhc »

Buna ziua,

As dori o parere despre lanseta: Okuma Epix V2 3.90m/3.5lb/3seg. Ma intereseaza distanta si cum se comporta in drill. As dori sa o imperechez cu Okuma Axeon V2 AXII-80.

Ce parere aveti ?

Multumesc !

romanraul

Re: Okuma Epix V2 3.90m/3.5lb/3seg

Mesaj de romanraul »

Este o lanseta foarte moale... Placuta in drill... Dar nu de pescuit la distanta...
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

sorinhc

Mesaj de sorinhc »

romanraul scrie:Este o lanseta foarte moale... Placuta in drill... Dar nu de pescuit la distanta...
Pe Claumar scrie ca este pt distanta :shock: "Lanseta special destinata pentru pescuitul la crap, robusta, realizata special pentru facilitarea lanseurilor lungi si precise, cu o rezerva uimitoare de putere in drill.".
Pana la urma e sau nu pt distanta ?

romanraul

Mesaj de romanraul »

Crede-ma... nu este... dar depinde ce intelegi tu prin distanta...
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

Tamas Tibi

Mesaj de Tamas Tibi »

Le-am folosit eu,trei sezoane,impreuna cu mulinetele okuma v2-80.Depinde ce lansator esti,100-120 m se poate lansa linistit,eu foloseam plumb de110gr.Nu sunt moi,n-am avut nici o problema cu ele,si cand le-am vandut erau impecabile!Sunt lansete destul de frumos lucrate tinand cont de pretul lor.Acum folosesc supressa cu bblc xt-alc,si n-am impresia ca as lansa cu mult mai mult!Mie personal ce nu-mi convenea,era faptul ca era din 3 segm.Asa ca gandeste-te bine ce cumperi ,ca tot la 2 segmenti vei ajunge!in concluzie sunt lansete foarte bune in gama lor de pret,toate cele bune!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”