Okuma Pl860 sau Okuma distance carp integrator 60

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vali 84

Okuma Pl860 sau Okuma distance carp integrator 60

Mesaj de Vali 84 »

Buna ziua as vrea un sfat de la cei care cunosc si au cunostiinta de cauza cu privire la cele doua mulinete care ar fi alegerea cea mai buna dintre cele doua.va multumesc

mihai florescu
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Okuma Pl860 sau Okuma distance carp integrator 60

Mesaj de mihai florescu »

Buna ziua

Singurul lucru care il au in comun mulinetele enumerate este tamburul. Diferenta consta in felul cum este pus firul pe acel tambur, adica sistemul interior. La Okuma Powerliner sistemul sus-jos al tamburului este realizat cu ajutorul unor roti dintate iar la Integrator(Axeon, Distance Carp,Distance Surf, Trio Rex, X-Spot Spod) sistemul sus-jos al tamburului se realizeaza cu ajutorul unui surub far sfarsit(worm shaft).
Recomandarea mea ar fi mulinetele din gama Integrator(Axeon, Distance Carp,Distance Surf, Trio Rex, X-Spot Spod)
http://www.totalfishing.ro/mulinete-cra ... 0_877.html

Vali 84

Mesaj de Vali 84 »

Multumes mult de recomandarea Dvoastra ce as mai vrea sa va intreb daca stiti cumva cum ii cu convectoarele astea am auzit diferite pareri in ceea ce le priveste ,din cate am vazut integratoarele vin direct cu ele .

gor965
Moderator
Puncte: 0

Mesaj de gor965 »

Vali 84 scrie:Multumes mult de recomandarea Dvoastra ce as mai vrea sa va intreb daca stiti cumva cum ii cu convectoarele astea am auzit diferite pareri in ceea ce le priveste ,din cate am vazut integratoarele vin direct cu ele .
Nu esti obligat sa lucrezi cu convertorul. Daca nu-l activezi, slabesti sau strangi tamburul cu frana normala.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”