Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
MT 14000 PLUS ! Rulmentul in plus de pe pinionul mic ingroapa toate mulinetele care nu il au.
Dar nici nu se pune problema ca mulinetele astea sa se preteze in genul de pescuit in care se trage cu mulineta de peste.
Lanseta asta mtx tine putin mai bine acum. Cred ca rezista si la crapi de 10kg, poate chiar 12kg.Betoane scrie: ↑Mie Iun 03, 2020 17:28Și lansetele astea,mtx, mx, am văzut ca acum ceva ani aveau probleme la mandrina, mandrina avea joc,se desprinde, se învârtea mulineta pe mandrina, problema s-a rezolvat? Ar rezista o astfel de lanseta la o aruncare pe Dunăre cu un plumb de 200g? În cazul în care se pescuiește în curent cu un astfel de plumb, ar rezista la o distanta de aruncare la 20-30m? Dacă mx7 black cea la 180 lei din 2 tronsoane nu ar rezista, care ar fi cea recomandata?
Da Florine, metalele primesc tratamente termice, chimice sau mecanice, in vederea obtinerii unor propietati aparte: duritate, rezistenta la coroziune, ...Florin Pata scrie: ↑Mie Iun 03, 2020 22:35Vreau si eu niste mulinete cu pinioane ''tratate'' ! Astea scot singure pestele ? Ma refer la peste mare , ca eu am prins numai mic pana acum!!! Daca am pinioane ''tratate'' pot scoate si pesti mari
??? Ce fac daca crapul are 12,5 kg ?