Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Incredibil...Bogdan Timis scrie:De curiozitate, care e pretul lor?
De ce te complici cu astfel de lansete cand exista Shimano?
PS: Arunca totusi si un ochi catre lansetele de la Select Baits.. eu cred ca sunt identice harrison.
Diferența de bani dintre un Logan și un BMW o găsești aproape pe toată în mașină, nu plătești doar marca. Mergi mai comod, mai repede, mai în siguranță. Harrisonul ce face în plus față de Shimano sau Select Baits? Aruncă mai departe, e mai ușoară, e făcută dintr-un carbon mai de calitate, are inele care nu le găsești pe altă lansetă? Argumente, nu prostii cu Loganul și BMW-ul, că d-astea suntem sătui. Scuze de offtopicPallBogdan scrie: Incredibil...
Select Baits identic cu Harrison...
Arunca un ochi si peste Logan...e tot una cu BMW...are tot 4 roti!
Friends Carp Team Romania
Uita-te la titlu te rog frumos!DumiD scrie:Diferența de bani dintre un Logan și un BMW o găsești aproape pe toată în mașină, nu plătești doar marca. Mergi mai comod, mai repede, mai în siguranță. Harrisonul ce face în plus față de Shimano sau Select Baits? Aruncă mai departe, e mai ușoară, e făcută dintr-un carbon mai de calitate, are inele care nu le găsești pe altă lansetă? Argumente, nu prostii cu Loganul și BMW-ul, că d-astea suntem sătui. Scuze de offtopicPallBogdan scrie: Incredibil...
Select Baits identic cu Harrison...
Arunca un ochi si peste Logan...e tot una cu BMW...are tot 4 roti!
Friends Carp Team Romania
Bogdan Timis scrie:De curiozitate, care e pretul lor?
De ce te complici cu astfel de lansete cand exista Shimano?
PS: Arunca totusi si un ochi catre lansetele de la Select Baits.. eu cred ca sunt identice harrison.