Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Daca un lucru funcționează bine...de ce sa umbli la el???lungu vlad scrie:Salut. Folosesc Sufix ultra-knot de 3 sezoane si sunt foarte multumit de el, bun pentru aruncari la distanta cu grosimea potrivita, tare la nod si rezistent in timp. Anul acesta asa dori sa incerc Gardner GT80 si firul clear de la Nash Hardcore, le-a folosit cineva, isi merita banii?. numai bine la toti
Nash Hardcore, dupa parerea mea e un fir mediu spre slab, cu memorie destula...... Inca mai am pe rola mai mult de jumatate si o sa il folosesc doar ca umplutura....lungu vlad scrie:Salut. Folosesc Sufix ultra-knot de 3 sezoane si sunt foarte multumit de el, bun pentru aruncari la distanta cu grosimea potrivita, tare la nod si rezistent in timp. Anul acesta asa dori sa incerc Gardner GT80 si firul clear de la Nash Hardcore, le-a folosit cineva, isi merita banii?. numai bine la toti
Daiwa Tournament 0,28mm am folosit eu si nu mi-a placut deloc.Dupa cateva partide firul devide foarte "sarmos".Grosimea lui nu este de 0,28mm ci un 0,29mm masurat cu micrometru!andrei0001 scrie:Si eu sunt interesat de acest fir P-Line CX Premium HI-VIS sau asa ceva P-Line CX Premium Moss Green. Din pacate nu am gasit varianta de 2000m la HI-VIS.
Din ce am citit clar stren e peste toate dar si pretul e dublu.
Tot spre un fir fluo ma indrept si eu...am avut ultima distance si nu mi-a placut.
Ca fire fluo pe piata am gasit asa:
Daiwa Tournament 0,28mm/4,5Kg/1540m Fluo/Orange
G-Line Element Yellow 0,28mm/5,7kg/1490m
P-Line CX Premium Hi-Vis Fluorescent Green 0,28mm/7,95kg/1000m
Stren Original Hi-Vis Gold 0,28mm/3,6kg/2194m US
Sufix Tritanium 0,28mm/5,5kg/1750m Neon Gold
Tavi sper ca nu te superi ca am intervenit in topic dar cred ca amandoi avem acelasi interes.