parere lansete 3.90

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
romeo1984
pescar de competitie
Puncte: 0

parere lansete 3.90

Mesaj de romeo1984 »

Salutare caut sa imi cumpar alte 4 lansete de 3.90 minim 3.5 lbs cu actiune rapida detin deja 4 fox horizon crd148 si as vrea inca 4 cu buget de peste 1600 ron. Va multumesc!

Andrei91

Re: parere lansete 3.90

Mesaj de Andrei91 »

MTX 14 sau Velocity ...

romeo1984
pescar de competitie

Mesaj de romeo1984 »

Orice sugestii inafara de maver genesis, mtx 14, sharpshooter le-am testat nu doresc shimano decat modelul vechi de beastmaster! Multumesc!

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

romeo1984 scrie:Orice sugestii inafara de maver genesis, mtx 14, sharpshooter le-am testat nu doresc shimano decat modelul vechi de beastmaster! Multumesc!
MTX TOP sau CLASS, in functie de rigiditatea dorita.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

la bugetul asta poti lua in calcul si Potenza .
Avem stand de prezentare la atelier si te poti `juca cu ele ....doar stand de prezentare ...nu vindem :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

romeo1984
pescar de competitie

Mesaj de romeo1984 »

Va multumesc frumos pt pareri as dori pareri personale de la pescari care folosesc au folosit mai multe tipuri de lansete nu de la producatori, importatori, distribuitori sau alt gen de comercianti!

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

romeo1984 scrie:Va multumesc frumos pt pareri as dori pareri personale de la pescari care folosesc au folosit mai multe tipuri de lansete nu de la producatori, importatori, distribuitori sau alt gen de comercianti!
Ghinionul meu este ca ma incadrez in ambele variante.
La explicat monturi sau metode de pescuit sunt bun, la recomandat un produs pe care il folosesc, nu mai sunt bun ... :)

Cate recomandari "necomerciale" pe astfel de produse de la pescari cu experienta ai observat pe forum ?! Niciuna, iti spun eu. Toate sunt pe prietenii sau avantaje.Asa ca, pe principiul cerut, nu o sa o scoti la capat.

Vrei "recomandare" reala de la pescari cu experienta, atunci poti sa mergi la finala CN si sa observi cu ce lansete pescuiesc majoritatea echipelor. :wink:

Daca nu este nevoie chiar de atata experienta, coboram la celelalte, care au ratat la limita calificare.

Daca nu iese nici aici rezultatul dorit, mergem si mai departe si acolo sigur gasim solutia. :)

In situatia in care este vorba despre "experienta" din aia in care "experimentatul" pescuieste singur pe balta, aici lucrurile ma depasesc si recunosc ca nu am niciun sfat.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Dan Mitranescu scrie:
Cate recomandari "necomerciale" pe astfel de produse de la pescari cu experienta ai observat pe forum ?! Niciuna, iti spun eu. Toate sunt pe prietenii sau avantaje.Asa ca, pe principiul cerut, nu o sa o scoti la capat.
Nush cum sunt altii dar eu ce recomand, recomand ce-am folosit. Si sunt convins ca mai sunt multi care fac acest lucru.
@romeo1984
E foarte bine ca apar si importatori/producatori/sponsorizati care recomanda. Din ce spun ei si ce mai gasesti pe forum poti sa alegi cine vinde gogosi si cine chestii serioase.

romeo1984
pescar de competitie

Mesaj de romeo1984 »

Astept inca recomandari obiective fara interes comercial sau de alta natura! O sa incerc un class si vad ce poate am auzit vorbe de bine despre produs nu il exclud!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”