Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ma tata,da carcotash mai esti.Nu cred ca exista topic in care sa nu certi pe careva sau sa-l ironizezi si ma jur cu mana pe inima.Omu acum s-a apucat,are bani si doreste o parere despre lansete.Bugetul este de 2000 si doreste sa stie care lansete sunt cele mai cele si cele mai vioaie.Are omu vina ca se descurca sau ca are bani?daca zicea ca are numai 100 ron,ii spuneai sa se duca la Obor sau in Dragoane...sau sa se lase de pescuit,ca e sarac,oricum ar fi fost,de spus tot ii spuneai tu ceva.osc1or scrie:Ai vrut sa ne spui ce buget mare ai pt lansete??
La banii astia iti poti lua tot ce iti pofteste inimioara!
Corect.RazvanG scrie:Ma tata,da carcotash mai esti.Nu cred ca exista topic in care sa nu certi pe careva sau sa-l ironizezi si ma jur cu mana pe inima.Omu acum s-a apucat,are bani si doreste o parere despre lansete.Bugetul este de 2000 si doreste sa stie care lansete sunt cele mai cele si cele mai vioaie.Are omu vina ca se descurca sau ca are bani?daca zicea ca are numai 100 ron,ii spuneai sa se duca la Obor sau in Dragoane...sau sa se lase de pescuit,ca e sarac,oricum ar fi fost,de spus tot ii spuneai tu ceva.osc1or scrie:Ai vrut sa ne spui ce buget mare ai pt lansete??
La banii astia iti poti lua tot ce iti pofteste inimioara!
Eu mi-am dat seama ca nu vrei sa superi pe nimeni,mai ales cand certi pe toata lumea.osc1or scrie:Mai rar sa ceara cineva recomandari pe forum pt lansete de 2000lei buc.
E adevarat ca sunt usor ironic in multe comentarii, dar totusi nu vreau sa supar pe nimeni.