Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
eu am, sunt foarte bune si fiabile. anul trecut, la un concurs, am prins o furtuna de nisip care a tinut cca 10-12 ore. am dus mulinetele la curatat, m-am gandit ca a intrat ceva nisip in ele, dar nu a fost cazul. frana rapida lucreaza foarte bine, sunt foarte bine inchegate. inainte de a le cumpara am citit si pe forumurile din afara despre ele si toate review-urile au fost pozitive. eu le recomand cu incredere.GDX24 scrie:Rog pe cei care au,sau au avut astfel de mulinete sa-mi spuna si mie parerea lor despre ele.
Multumesc anticipat!!
Buna ziua,si multumesc pentru raspuns.Le folosesti pe lansete de 3,90 sau 3,60?Intrem asta pentru ca eu am lansete de 3,60 si sunt curios daca modelul 10000 se pupa bine cu astfel de lansete...nicuB scrie:eu am, sunt foarte bune si fiabile. anul trecut, la un concurs, am prins o furtuna de nisip care a tinut cca 10-12 ore. am dus mulinetele la curatat, m-am gandit ca a intrat ceva nisip in ele, dar nu a fost cazul. frana rapida lucreaza foarte bine, sunt foarte bine inchegate. inainte de a le cumpara am citit si pe forumurile din afara despre ele si toate review-urile au fost pozitive. eu le recomand cu incredere.GDX24 scrie:Rog pe cei care au,sau au avut astfel de mulinete sa-mi spuna si mie parerea lor despre ele.
Multumesc anticipat!!
Ai o plaja destul de larga din ce sa alegiGDX24 scrie:Buna ziua,si multumesc pentru raspuns.Le folosesti pe lansete de 3,90 sau 3,60?Intrem asta pentru ca eu am lansete de 3,60 si sunt curios daca modelul 10000 se pupa bine cu astfel de lansete...nicuB scrie:eu am, sunt foarte bune si fiabile. anul trecut, la un concurs, am prins o furtuna de nisip care a tinut cca 10-12 ore. am dus mulinetele la curatat, m-am gandit ca a intrat ceva nisip in ele, dar nu a fost cazul. frana rapida lucreaza foarte bine, sunt foarte bine inchegate. inainte de a le cumpara am citit si pe forumurile din afara despre ele si toate review-urile au fost pozitive. eu le recomand cu incredere.GDX24 scrie:Rog pe cei care au,sau au avut astfel de mulinete sa-mi spuna si mie parerea lor despre ele.
Multumesc anticipat!!
le folosesc pe century FS, 3,60, inel de 40mm. se pupa f. bine.GDX24 scrie:Buna ziua,si multumesc pentru raspuns.Le folosesti pe lansete de 3,90 sau 3,60?Intrem asta pentru ca eu am lansete de 3,60 si sunt curios daca modelul 10000 se pupa bine cu astfel de lansete...nicuB scrie:eu am, sunt foarte bune si fiabile. anul trecut, la un concurs, am prins o furtuna de nisip care a tinut cca 10-12 ore. am dus mulinetele la curatat, m-am gandit ca a intrat ceva nisip in ele, dar nu a fost cazul. frana rapida lucreaza foarte bine, sunt foarte bine inchegate. inainte de a le cumpara am citit si pe forumurile din afara despre ele si toate review-urile au fost pozitive. eu le recomand cu incredere.GDX24 scrie:Rog pe cei care au,sau au avut astfel de mulinete sa-mi spuna si mie parerea lor despre ele.
Multumesc anticipat!!
GDX24 scrie:Multumesc, mult baieti. Astept si alte pareri!!