Parere Scaun Pescut Crap

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mironflorin
Puncte: 0

Parere Scaun Pescut Crap

Mesaj de mironflorin »

Salutare,

Sunt in cautarea unui scaun de pescuit,(cei drept in iasi nu prea avem magazin asa mare sa le pot vedea live),asa ca am gasit vreo 3 variante in bugetul care il am de 400 - 600 ron maxim.
In primul rand ma intereseaza sa fie MARE si rezistent(cand ma refer mare ma refer ca si eu am 1,93 si vreo 110 kg,om sanatos :)) si am gasit vreo 3 variante si astept niste opinii,parerii pro si contra.
Multumesc

1 : Scaun Chillzone de la Bat Tackle=450 ron (asta pare foarte interessant in banii astia).

https://www.crapmania.ro/articole/recom ... ania-40883

2 : SCAUN MORPHOZ LEVEL=400 ron

3 : Fox R3 Camo=600 ron
Fişiere ataşate
09-2013585.jpg
09-2013585.jpg (56.59 KiB) Vizualizat de 718 ori
scaun-morphoz-level-pescuit-la-crap.jpg
scaun-morphoz-level-pescuit-la-crap.jpg (56.16 KiB) Vizualizat de 718 ori
image.jpg
image.jpg (23.96 KiB) Vizualizat de 718 ori

DumiD
Pescar de competitie

Re: Parere Scaun Pescut Crap

Mesaj de DumiD »

Foxul pare din poză făcut pe același schelet ca superdeluxe reclinerul, e un scaun trainic dar nu aș da banii dacă nu are și tetiera reglabilă, găsești variante la fel de bune mai ieftin.

Daaaaan
Puncte: 0

Re: Parere Scaun Pescut Crap

Mesaj de Daaaaan »

Eu pot sa te ajut sa iti spun ca Fox fac lucruri de calitate, cel putin în departamentul de camping/bagaje. Am de la ei pat, scaun, sac de dormit, food bag, cort si încă câteva chestii. Pana acum nu am dat greș cu ceva de la ei, cel putin în acest departament. La bete/mulinete nu ma pot pronunța, ca nu am avut.

Dar, în același timp, dacă scaunul e din gama lor entry-level, s-ar putea sa găsești ceva mai bun în banii aia la alte firme...la Fox mai plătești si brand-ul destul de mult.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”