parere

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

dragosg
Puncte: 0

parere

Mesaj de dragosg »

salutare
o parere despre sacii astia de pastrare?

http://www.decathlon.ro/RO/sac-de-pastr ... 149178051/

multumesc

Lucian Manea

Re: parere

Mesaj de Lucian Manea »

Ce anume te intereseaza? E un material cu fermoar. Nu-i vreun bat, mulineta, senzor, rodpod, etc.

Te referi la marime sau ce ? :D Ce pareri crezi ca vei primi desre o bucata de panza si un snur/fermoar ?
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

darius123

Mesaj de darius123 »

Scuze, dar Luci are dreptate.Ai deschise o gramada de topicuri, in care ceri pareri despre orice accesoriu.Inteleg sa ceri sfaturi despre o lanseta sau o mulineta, despre care nu gasesti informatii pe forum......dar sa deschizi atatea topicuri pentru saci de pastrare si flotoare, de 10-20 ron...........????!!!!.Daca ar deschide fiecare cate 8 topicuri, ce s-ar intampla?FIRE INTINSE!!!

dragosg

Mesaj de dragosg »

darius123 scrie:Scuze, dar Luci are dreptate.Ai deschise o gramada de topicuri, in care ceri pareri despre orice accesoriu.Inteleg sa ceri sfaturi despre o lanseta sau o mulineta, despre care nu gasesti informatii pe forum......dar sa deschizi atatea topicuri pentru saci de pastrare si flotoare, de 10-20 ron...........????!!!!.Daca ar deschide fiecare cate 8 topicuri, ce s-ar intampla?FIRE INTINSE!!!
am inteles de la primul om ca am deschis prea multe topicuri si scuze pentru asta
totusi nu stiu daca aveti pozitia de administrator al forumului si sariti de parca v-am scris pe peretele din sufragerie

seara buna

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Nu n-ai inteles. Asta cu deschisul mai multor topice e una. A doua e cea cu echipamentul pt care ceri parere.

Ce vrei sa iti spunem despre un sac cu fermoar ? Doar ca SA NU UITI SA TRAGI FERMOARUL CA ALTFEL SCApA PESTELE. Altfel nu iti va fugi si nici nu va iesi prin gaurele.

Nu se va cantari singur, in cazul unui concurs, tot tu trebuie sa-l scoti din apa.

Sunt saci mai ieftini si mai scumpi - in functie de marime, de snur/fermoar si de brand.
Eu am vreo 4-5 si sincer nici nu mai stiu de unde ii am - ata de neimportanti sunt.

P.S. si nu cred ca e cazul sa fi ironic. Cel putin, nu acum.

numai bine si spor la cumparaturi

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

Poate ar fi interesant sa stim ce calitate are materialul folosit, cat de rezistent este fermoarul.
Poate si niste dimensiuni.
Si un plic de carlige costa 10-20 ron si se cer pareri despre ele.

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Dimensiunile cred ca le gasesti pe site, Alin. Sta cineva acasa sa-si masoare sacii cu ruleta? :D

Hai sa nu comparam sacii cu carligele. Aici chiar ca sunt binevenite parerile - cum lucreaza, cum inteapa, cum tin pestele in drill. SUnt carlige care sunt mai bune pe intepare si mai slabe in drill sau invers.

Dar asta cu fermoarul...mi-a placut. :D

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

lucianman scrie:Dimensiunile cred ca le gasesti pe site, Alin. Sta cineva acasa sa-si masoare sacii cu ruleta? :D

Hai sa nu comparam sacii cu carligele. Aici chiar ca sunt binevenite parerile - cum lucreaza, cum inteapa, cum tin pestele in drill. SUnt carlige care sunt mai bune pe intepare si mai slabe in drill sau invers.

Dar asta cu fermoarul...mi-a placut. :D
Dimensiunile nu sunt pe site.
Iar chestia cu fermoarul e reala.am probleme cu fermoarul la huse de la fox, lucru pe care nu-l banuiam cand am data comanda.
Stii ca un material textil poate suferi modificari pe partea de rezistenta avand in vedere ca sta in apa-soare, iarasi apa, etc.
Chiar nu cred ca e frumos sa sariti cu comentarii rautacioase. Mai sunt si pescarii care nu sunt la nivelul tau si au nevoie de sfaturi. Daca nu vreti sa ajutati mai corect ar fi sa ignorati topicul.

claudiue

Mesaj de claudiue »

Salut Dragos!
Da-mi mie pe mail-ul de la munca intrebarile despre saci si le postez eu pe forum sa ma cert eu cu Lucica in locul tau! :)
Ca imi place sa se ia de mine pe partea tehnica :)

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Sigur Alin. :D

Hai sa cerem acum sfaturi si despre saci de uscare boilies. Despre cat de mult rezista atarnati la soare cu bile in ei...sa nu cumva sa se rupa de la cusaturi. :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”