pareri bat marker

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mircione
Puncte: 0

Re: pareri bat marker

Mesaj de mircione »

ceea ce vreau eu este sa caut "locurile fierbinti" las markerul in apa.....nadesc.....la punct fix....arunc si lanseta gata pregatita.......pe urma scot markerul.....bine teoretic este simplu ..practica ma omoara....bine asta numai daca distanta nu este prea mare si o pot face !!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

marian_popescu scrie:exista si riscul asta, dar daca vrei sa repeti nadirea, cum faci? arunci din nou markerul?
Nu neaparat, la ce-ti trebuie? S-a inventat si racheta de nadire si (midi) spombul (pe care-l poti folosi cu lansetele de pescuit, nu-ti trebuie spod). Iar mulineta de pe spod are si ea clips! :D Nadirea cu cobra e, oricum, aproximativa.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

mircione

Mesaj de mircione »

am vazut un englez care facea nadire super fixa.....folosinduse de marker si spod dupa care arunca batul cu care pescuia propriu zis in acelasi loc bineinteles totul consta in distanta la care faci asta !
pana in 100m se poate face lejer ...dupa...mai greu !

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

marian_popescu scrie:exista si riscul asta, dar daca vrei sa repeti nadirea, cum faci? arunci din nou markerul?

Nu! Ai aruncat odata, ai firul in clips. Intotdeauna (cel putin eu), dau cateva spire jos de pe tambur pana sa-l pun in clips.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”