Salutare,
Rog deținătorii de Daiwa Emblem BR 25A să-și exprime părerea cu privire la aceste mulinete. Deși am căutat păreri ale unor persoane care le-au folosit, nu am reușit să găsesc decât prezentări sumare ale acestor mulinete.
P.S. Momentan dețin Shimano Big Baitrunner XT-A LC care mi se par grele. Din acest motiv intenționez să le înlocuiesc cu Daiwa Emblem BR 25A. Am încercat Daiwa Windcast BR 5500 LDA și Daiwa Windcast BR 4500 LDA, însă nu cred că sunt dispus să fac un downgrade (în opinia mea) atât de mare. Având în vedere faptul că sunt ”fan” mulinete cu baitrunner, la care nu sunt dispus să renunț, am considerat că mulinetele Daiwa Emblem BR 25A ar putea reprezenta o opțiune reală. Deși există varianta înlocuirii Shimano Big Baitrunner XT-A LC cu Shimano Medium Baitrunner XT-A LC sau varianta CI4, am înclindat către Daiwa Emblem BR 25A deoarece, față de Shimano Medium Baitrunner XT-A LC există o diferență considerabilă de greutate, iar în comparație cu varianta/variantele CI4 diferența de preț este destul de mare. Filtrul meu, în momentul în care m-am hotărât să înlocuiesc BBLC-urile a fost: buget - 750lei/buc, producător de încredere (recunosc, ușor tendențios), dimensiune tambur 5000-7000, baitrunner, greutate 500g-600g, tambur de rezervă - preferabil din aluminiu, recuperare >100cm/tură manivelă, frână față, nr. rulmenți >6. Renunțând la unele din "pretențiile" mele am ajuns la concluzia că Daiwa Emblem BR 25A s-ar apropia cel mai mult de ceea ce am căutat, însă nu prea am găsit opinii despre aceasta, motiv pentru care revin cu rugămintea adresată deținătorilor acestui model de mulinetă să mă ajute cu informații despre acesta.