Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
ce model de fox ai avut cu asa probleme?lucian_dj scrie:am avut si fox si delkim,primi i-am schimbat de 2 ori in garantie din cauza plasticului care se topea la soare si deveneau lipiciosi .
lucian_dj scrie:am avut si fox si delkim,primi i-am schimbat de 2 ori in garantie din cauza plasticului care se topea la soare si deveneau lipiciosi delkim in general buni si acolo am avut probleme cu un senzor care a stat la reparat in garantie 4 luni din cate stiu am vb cu reprezentantu fox italia si au schimbat carcasele cu cele de la rx .Atata timp cat vrei sai cumperi noi nu cred ca sunt probleme parere personala e greu sa gasesti ceva bun uzat .
Multumesc. Alte pareri?stoias scrie:Si eu am avut aceesi dilema...si dupa multe discutii cu unii altii ...am ales Fox si nu imi pare rau deloc.
DELKIM ....RESTUL SUNT POCNITORImunte scrie:Multumesc. Alte pareri?stoias scrie:Si eu am avut aceesi dilema...si dupa multe discutii cu unii altii ...am ales Fox si nu imi pare rau deloc.
shimanobig scrie:DELKIM ....RESTUL SUNT POCNITORImunte scrie:Multumesc. Alte pareri?stoias scrie:Si eu am avut aceesi dilema...si dupa multe discutii cu unii altii ...am ales Fox si nu imi pare rau deloc.