Pareri Delkim Txi Plus sau Fox Ntx r

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

munte
Puncte: 0

Pareri Delkim Txi Plus sau Fox Ntx r

Mesaj de munte »

As vrea sa achizitionez unul din aceste seturi de senzori si sunt nehotarat care dintre ei. As aprecia daca aveti pareri pro si contra, care ar avea un plus si care un minus, in mare parte un sfat. Multumesc!!

lucian_dj

Re: Pareri Delkim Txi Plus sau Fox Ntx r

Mesaj de lucian_dj »

am avut si fox si delkim,primi i-am schimbat de 2 ori in garantie din cauza plasticului care se topea la soare si deveneau lipiciosi delkim in general buni si acolo am avut probleme cu un senzor care a stat la reparat in garantie 4 luni din cate stiu am vb cu reprezentantu fox italia si au schimbat carcasele cu cele de la rx .Atata timp cat vrei sai cumperi noi nu cred ca sunt probleme parere personala e greu sa gasesti ceva bun uzat .

govo
pescar de competitie

Mesaj de govo »

lucian_dj scrie:am avut si fox si delkim,primi i-am schimbat de 2 ori in garantie din cauza plasticului care se topea la soare si deveneau lipiciosi .
ce model de fox ai avut cu asa probleme?

nu am auzit pana acum acum de problema asta....

eu recomand FOX ....
C.S. Friends Carp Team

munte

Mesaj de munte »

lucian_dj scrie:am avut si fox si delkim,primi i-am schimbat de 2 ori in garantie din cauza plasticului care se topea la soare si deveneau lipiciosi delkim in general buni si acolo am avut probleme cu un senzor care a stat la reparat in garantie 4 luni din cate stiu am vb cu reprezentantu fox italia si au schimbat carcasele cu cele de la rx .Atata timp cat vrei sai cumperi noi nu cred ca sunt probleme parere personala e greu sa gasesti ceva bun uzat .

Multumesc, am mai auzit de problema cu plasticul care se topeste la caldura , dar mai auzisem si ca a fost primul lot si ca ar fi remediat problema....

stoias

Mesaj de stoias »

Si eu am avut aceesi dilema...si dupa multe discutii cu unii altii ...am ales Fox si nu imi pare rau deloc.
SI NU MAI COMPLICA TOT CE E SIMPLU.....SEMNAT :TIMPUL

munte

Mesaj de munte »

stoias scrie:Si eu am avut aceesi dilema...si dupa multe discutii cu unii altii ...am ales Fox si nu imi pare rau deloc.
Multumesc. Alte pareri?

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

munte scrie:
stoias scrie:Si eu am avut aceesi dilema...si dupa multe discutii cu unii altii ...am ales Fox si nu imi pare rau deloc.
Multumesc. Alte pareri?
DELKIM ....RESTUL SUNT POCNITORI :wink:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

fox toata gama n nx nxr ntxr 2010 2011 2012 au avut probleme cu plasticul senzorul crepuscolar, personal anul acesta am vazut modelul 2013 cu plasticul de la rx care dupa prerea mea a fost si este cel mai bun senzor facut vreodata si daca te grabesti inca se mai gasesc seturi noi si costa si la jumate de pret fata de ntxr.

Osiris

Mesaj de Osiris »

shimanobig scrie:
munte scrie:
Multumesc. Alte pareri?
DELKIM ....RESTUL SUNT POCNITORI :wink:

SUSTIN.
DELKIM RULZ.

dogpuf

Mesaj de dogpuf »

Detin Fox NTX-r si sunt foarte multumit de ei.
Am fost si eu in acceasi dilema si desi ma atrageau f mult Delikm-urile datorita popularitatii lor, am ales ntx-r pentru ca mi s-au parut mai simpli ca si principiu de functionare.
La Delkim Txi Plus am vazut cu ochii mei cand desi swingerul indica drop back senzorul tacea mormant.... :shock: :shock: :shock: Aici sunt zvonuri ca datorila distantelor mari au aceste probleme ei fiind proiectati pentru lacurile in general mici ale englezilor.
Si am mai auzit de la utilizatori de Delkim ca uneori statia nu indica sau chiar ca indica trasatura dar la senzorii vecinului :lol: .
Inainte sa imi iau NTX-r am tot citit pe la englezi ca au avut probleme majore... se stricau in prima saptamana de utilizare fiind schimbati in garantie si apoi mergand fara probleme.Problemele astea le-au avut primele loturi si mai era o pb-a cu incarcatorul de masina cu care venea statia insa asta au eliminat-o excluzand din set incarcatorul si acumulatorii.Acum statia merge pe baterii AA la fel ca si senzorii.
Singurul lucru care este cam enervant la Fox este statia taica.. e mare si greoaie insa asta pana te obisnuiesti..pe mine a incetat sa ma deranjeze cand eram prin vecini cu masina si a inceput sa indice o trasatura fiind la o distanta de 360m ... masurata cu kilometrajul de bord al masini.Aici iar Delkim are o problema unele statii ,din ce am auzit, bat max 50 m .

A si ar mai fi o mika hiba,daca o pot numi asa, la Fox asta numai pentru unii.. lumina puternica a ledurilor, vizibili si in cea mai insorita zi, tinde sa deranjeze noaptea.

Eu am achizitionat senzorii in 2012 primavara.. poate cineva sa fie un pik mai explicit in legatura cu "plasticul de rX" care nu se topeste.. cum arata. Plasticul la ai mei este mat si mentionez ca nu i-am folosit inca vara pe caldura intensa.

Daca mai aveti alte intrebari va raspund cu placere. :P

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”