Pareri lansete!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

FlorynC.
Puncte: 0

Re: Pareri lansete!

Mesaj de FlorynC. »

salut dar de daiwa black widow 3,90 3,5 lbs ce parere aveti ca as vrea sa schimb si eu betele sunt bune in aruncare lucreaza in drill sau sunt tari
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... -9750.html

FlorynC.

Mesaj de FlorynC. »

de precizat ca mulinetele sunt pl 865 si tocmai am schimbat firul pe ele si chiar mi sa parut bun ca am facut o partida
http://www.totalfishing.ro/fir-monofila ... 49720.html
credeti ca sar potrivi cu daiwa sau ma tepuiesc si dupa le bag la vanzare

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

FlorynC. scrie:salut dar de daiwa black widow 3,90 3,5 lbs ce parere aveti ca as vrea sa schimb si eu betele sunt bune in aruncare lucreaza in drill sau sunt tari
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... -9750.html
Ce asteptari ai de la un bat ? De aruncat nu arunca singur nici el nici mulineta daca nu te implici si tu serios, daca te ajuta cu ceva eu am reusit cu un bat daiwa black widow 3.60m si 3lbs sa lansez 168m folosind un plumb inline flat pearl de 80g si fir de 0.22m (formax lumix) chestia asta se intampla acum 3-4 ani pe la primele editii de casting (organizate de clubul overten) mulineta era un hakuyo xa-8000, "performanta" am reusito dupa cel putin 2 ani de folosit intens betele alea, orice lanseta ai alege daca exersezi vei ajunge sa scoti untul din ele, nu te astepta ca odata ce pui mana pe un bat sa ajungi la nori din primul lanseu, rare si fericite sunt cqzurile in care poti spune ca ai gasit un bat sa ti se potriveasca ca turnat mai ales dupa ce ai folosit ceva timp cu totul alte bete mai ales daca au alta lungime alt tc si mai ales alta actiune pt ca risti sa ajungi in situatia mea, eu obisnuit cu black widow acum am velocity de 3.90m si 3.5lbs, batul stiu ca poate mult mai mult decat pot eu stiu ca este net superior fata de ce am avut si cu ce am fost obisnuit...pur si simplu simt ca batul poate mai mult decat pot eu sa scot din el si cu toate astea .........:(
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... 42275.html ia aruncati un ochi si aici.....mai bun si mai ieftin mai greu de gasit :)
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

AND1

Mesaj de AND1 »

Asculta'l pe Aleen!!!
Chub fie el si Outcast nu e facut pentru ce vrei tu...pescuit cu momitoare!!!Si inca la 'distante modeste de 120 m'.Sunt bete moi,facute pentru pescuitul pe lacuri mici si medii.Tocmai!!!PESCUITUL CU MOMITOARE ESTE FOARTE SOLICITANT PENTRU BETE!!!asa ca ai nevoie de un bat cat mai apropiat de cele de competitie.
La bugetul tau poti cumpara MTX,Baracuda Competition,chiar si KKarp!!!
Prologic si Chub sunt bete moi.
'Placerea drill'ului'...am mai spus'o...este un cliseu comercial.
Spor la cumparaturi!

FlorynC.

Mesaj de FlorynC. »

ma batea gandul sa imi achizitionez mai nou acum de black friday
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... 23452.html
presupun ca sunt mai tari din cauza ca sunt mai grele si are putere de aruncare mai mare sau sunt la fel ca celelalte moi ?

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

PESCUITUL CU MOMITOARE ESTE FOARTE SOLICITANT PENTRU BETE!!!
Pescuitul cu momitoare e solicitant pentru bete, in masura in care, momitorul incarcat cu nada+greutatea monturii depasesc specificatiile date de producator! Si/sau daca, in momentul aruncarii, momitorul e plasat mai sus de al 2-lea inel. Chestii la fel de valabile si pentru montura cu plumb. Daca vrei sa arunci cu momitorul juma de kil de nada odata, in satul vecin, foloseste cu incredere lansete spod (cu TC mare, peste 4,5 lb) cu actiune rapida. Doar ca, dupa cateva ore de astfel de partida, zici ca te-a lovit trenul! :D

Altfel, ca lansetele moi, cu actiune semiparabolica/progresiva, nu sunt tocmai indicate pentru distanta, intr-adevar, asa e. Dar asta e adevarat indiferent daca pescuiesti cu momitor sau cu plumb.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

AND1

Mesaj de AND1 »

Ai dreptate,Ionut.
Ziceam in mare in ideea in care fiecare are mana mai mica sau mai mare si cat pune pe momitor...chiar si stilul de lansat cu momitor e mai apropiat de cel cu spombul,mai lent pentru a nu cadea maglavaisu in timpu' lansarii...si mai vine si aerodinamica momitorului care scade drastic distanta in lansare si incepatorii au tendinta sa creada ca daca trag de bat mai tare,va merge mult mai departe...de aia ziceam de solicitarea batului.
Cu plumb,stii ca se incarca cu x grame si gata :)

Daiwa Black Widdow sunt bete moi!!!Nu greutatea si TC'ul sunt criteriile de selectare ci tipul de carbon folosit si actiunea lansetei...sunt lansete ultra rapide care cantaresc bine sub 400 de grame.

Horia Cotler

Mesaj de Horia Cotler »

O lanseta nu arunca singura 120-130 m momitorul oricat de puternica ar fi ea. Trebuie sa o cunosti si sa inveti sa o incarci . In coditii de vant si ploaie si unui pescar experimentat ii este dificil sa atinga 130m.
Poti sa iti cumperi si un par de 5 lbs si sa nu dai 100m pentu ca nu detii tehnica necasara si apoi intervine precizia in lanseu . Degeaba dai 150 m daca nu poti plasa montura acolo unde trebuie .
Asa vroiam si eu in urma cu ceva timp in urma sa arunc 8 kilometri fara a avea control si mergeam pe principiul (unde pica pica)

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Pro Bono Consulting !
Cate bordeie atatea obiceie... :lol:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”