Pareri mulineta Daiwa Crosscast s 5500

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cornel73ro
Puncte: 0

Pareri mulineta Daiwa Crosscast s 5500

Mesaj de cornel73ro »

Intentionez sa fac un upgrade la mulinete, bineinteles in limitele bugetului(1200 lei/4 mulinete). Mi-a atras atentia modelul Crosscast s 5500 de la Daiwa. Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi pro/contra?
Momentan folosesc Hakuyo XY 7000.
Multumesc anticipat!
Respecte!
Cornel MILEA
C.S. Friends Carp Team

osc1or
Veteran

Re: Pareri mulineta Daiwa Crosscast s 5500

Mesaj de osc1or »

Cornel, e o discutie lunga cu privire la comparatia mulinete daiwa/shimano low cost vs okuma high end.
Eu unul daca as avea bugetul tau si as avea nevoie de un upgrade as merge pe Okuma Distance Carp Pro 60 sau Hakuyo TD6000. (am ambele mulinete in dotare, ambele infasoara firul foarte bune, sunt usoare, si arunca foarte bine)
Critic echilibrat

tavi83

Mesaj de tavi83 »

cornel73ro scrie:Intentionez sa fac un upgrade la mulinete, bineinteles in limitele bugetului(1200 lei/4 mulinete). Mi-a atras atentia modelul Crosscast s 5500 de la Daiwa. Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi pro/contra?
Multumesc anticipat!
Respecte!
Este o mulineta calitate,pret destul de ok doar ca singurul dezavantaj pe care il are este frana.Si cum tu vad ca ai fost obisnuit cu baitrunner iti fa fi putin cam incomod cu rasucirea franei.Eu le-am avut si le-am schimbat cu crosscast x tot din acest motiv.Daiwa crosscast x are o frana QD si credema ca e super ok mulineta.
Chertes Octavian < C&R >

cornel73ro

Mesaj de cornel73ro »

cornel73ro scrie:Intentionez sa fac un upgrade la mulinete, bineinteles in limitele bugetului(1200 lei/4 mulinete). Mi-a atras atentia modelul Crosscast s 5500 de la Daiwa. Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi pro/contra?
Multumesc anticipat!
Respecte!
Ma mai gândeam si la Banax Helicon 5600 nf. De asta ce ziceti?
Cornel MILEA
C.S. Friends Carp Team

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Daca nu iti ajung banii, i-ati Okuma Distance Carp Pro 60. Multora li se pare ca merge greu, mie imi place cum merge, imi da senzatia de mulineta puternica :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”